Dobrý den, hledáme DJ, který by nám zahrál na svatbě dne 22.6.2018 v obci Tursko (Praha-západ). Ozvučení obřadu + dj na párty vč. moderování her. Nabídky prosím na adresu pavlina2018@seznam.cz. Děkuji
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby zpivajiciho dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Reference na jednotlivé Dj's najdete na našich stránkách nebo tady na beremese.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Dobrý den. Velice rádi zahrajeme na vaší svatbě. Na našich webových stránkách si můžete poslechnout ukázky, přečíst reference, shlédnout nějaká videa... V případě zájmu zašlu cenovou nabídku. Přeji hezký den a těším se. Opiela Jaromír
Dobrý den,
tento termín mám zatím volný, tak bych vám rád nabídl také své profi služby spojené s dlouholetou praxí jako svatební DJ a moderátor na váš velký den.PŘIVEZU SEBOU HODNĚ HVĚZD,PROTOŽE MÁTE SE MNOU VIDEOPROJEKCI ZDARMA.Více zasílám na váš uvedený mail a více informací naleznete na mých www stránkách. Nově také nabízím doplňkové služby pro vás :-) Více v záložce služby na www stránkách.
Přeji hezký zbytek dne a těším se na případnou spolupráci.
S pozdravem DJ a moderátor Milan Miler
Dobrý den, rád bych vám nabídl své služby na vaši svatbu. Mám dlouholeté zkušenosti s moderováním a ozvučením svateb. Rád také zajistím hry, abychom prolomili ledy. zajistím ozvučení i osvětlení, podkreslím i obřad. Preferuji osobní schůzku před svatbou, abychom vše doladili podle vašich představ. Pokud by vás má nabídka zaujala, neváhejte mne kontaktovat. Budu se těsit. Krásný den, Miroslav Novák-Dj Alfi