Dobry den vsem. Je tady nejaky sikovny DJ, ktery je jeste volny 17.8.2019 a byl by ochotny hrat nam na svatbe? Vec se ma tak, ze mame domluvenou kapelu na vecer. Jenze ta bude hrat asi tak 5 hodin s prestavkami takze jsme se rozhodli oslovit i DJ, ktery by mohl sprostredkovat prijemny hudebni podklad behem odpoledne/podvecera a pak rozjet party az kapela skonci cca ve 23:00hodin. S partnerem nechceme aby veskera zabava skoncila, kdyz kapela odjede.
Vzhledem k tomu, ze se bude jednat o mezinarodni svatbu, tak bychom chteli nekoho, kdo nehraje prevazne Michala Davida, Kaju Gotta atd. Bylo by fajn, kdybychom se mohli predem dohodnout na pribliznem zanru hudby/playlistu. Prosim, pokud mate zajem o spolupraci, tak mi kdyztak poslete vase webovky nebo odkaz, kde bychom si vas mohli poslechnout. Dekuji pekne a preji pekny den.
Hanka
Dobrý den, podívejte se na naše stránky viz níže, stačí vyplnit poptávku a já vám zavolám a domluvíme detaily. V našem týmu ještě máme volného DJe, který určitě nehraje jen české písničky. Můžete si u nás vyrobit základní playlist a veškerou zábavu s DJem konzultovat. Může se s kapelou střídat, nebo se někdy mohou vzájemně doprovázet. i to se dá, na všem se stačí domluvit. Hezký den, Hanka
DJ Fanny
Dobrý den, jaké národnosti budou na párty? Mezinárodní akce jsem dělal často. Koukněte na webovky, ale k poslechu tam nic nemám. Je to na vás.
Pěkný den.
Dobrý den, Hanko,
mohu doporučit Dj z naší svatby - http://www.djmarty.cz/cz/
Martin hraje různé žánry. Předem jsme s ním domluvili, které písně určitě chceme a které interprety naopak nechceme. Ozvučil nám obřad, hostinu, první tanec, párty a ještě k tomu moderoval tombolu a hry. Moderování je na domluvě, zda si to novomanželé přejí nebo ne. Všichni hosté si ale jeho moderování pochvalovali. Udělal skvělou zábavu.
Pěkný den
Lucie