DJ,moderator, kapela Boskovice a okoli

Ahoj, Nemáte tip na DJ z okolo Blanska, Boskovic prosim? Chtěla bych, aby odmoderoval i nějaké hry, ale nevzal si úplný ranec. Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od karkulka139:

Ahoj, Nemáte tip na DJ z okolo Blanska, Boskovic…
@karkulka139 Dobrý den, napište mi do zprávy datum. S pozdravem Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, záleží jak se dá vyčíslit "ranec". Moje služby jsou sice možná nepatrně dražší, než konkurence, avšak nabízím celodenní full servis. Více než slova jsou však vlastní zkušenosti. Ty by Vám myslím mohlo částečně nahradit video. Spoustu ukázek mé práce najdete na mém Instagramu "dj_ondra_seidl". Bude-li se Vám moje práce líbit, napište si prosím o zaslání cenově nabídky. Cena se může snížit například díky svatbě ve všední den. Mějte hezký zbytek dne. Ondra Seidl.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem DJ a moderátor přímo z Blanska .. budu rád když napíšete 🙂 S hudebním pozdravem, Fil 👋 www.dj-fil.cz
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od karkulka139:

Ahoj, Nemáte tip na DJ z okolo Blanska, Boskovic…
@karkulka139 Dobrý den, na Váš den mohu poskytnout kompletní DJ služby dle Vašeho přání včetně světelné a hudební show. Vše záleží na individuální domluvě včetně rozsahu služeb - moderování, koordinace, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, hazer, pro děti výrobník bublin, nafukování balónků, dětské disko; laser show.Možnost zapůjčení VELKÉHO MNOŽSTVÍ DEKORAČNÍHO OSVĚTLENÍ (studená bílá). Nevtíravé a osobní jednání je samozřejmostí , žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce. Hudba a skladby na přání všech hostů bez omezení po celou dobu konání akce. Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím webových stránek (djpatzy.cz) nebo prostřednictvím e-mailu. Bylo by mi ctí být součástí Vašeho dne. Michal
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?