Dobrý den, hledáme nějakého skvělého DJ anebo dobrou kapelu,PROTOŽE TEN NÁŠ NÁM BOUCHNUL.. která má 2.6.2018 volno a je poblíž Brna nebo je ochotná/ochotný dojet. Eremy a Kolorez jsou obsazeni stejně jako DJLuke, DjTonda, DjNovotný..Prosím o radu, koho..odkazy,popřípadě jestli víte cenu, nějaké recenze, jak dlouho jsou ochotni hrát...díky moc..
Dobrý den,
a co takhle obojí DJ i kapelu v jednom? Termín máme volný a rádi vám na vaši svatbě zahrajeme a pobavíme nejen vás, ale i všechny hosty. Koukněte na naše stránky a v případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Cena záleží na službách, délce produkce, které budete požadovat. Na našich stránkách najdete formulář dotaz na cenu a rád Vám udělám přesnou cenovou nabídku.
Roman
Dobrý večer, výše zmíněné pány sice neznám,ale Váš termín mám zatím ještě volný a zaslal jsem vám svoji nabídku do interní pošty zde na Beremku. :-) V případě zájmu mě prosím kontaktujte co nejdříve, volné svatební termíny rychle mizí :-)
S přáním klidných svatebních příprav DJ Libor Velek Brno
Dobrý den, i když jsme z Ostravy, naši DJs jezdí po celé ČR a Brno není nikterak daleko ;-) . Co se týče délky hraní - konec akce neřešíme !!! Vždy hrajeme tak dlouho, dokud se chcete bavit. Je to přeci jen Váš velký den.
Takže pokud hledáte opravdu kvalitní DJe, mrkněte na naše stránky a projděte si i reference, aby jste nepoptávala "zajíce v pytli" :-) .
Přeji Vám šťastný výběr.
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu sobota 02.06.2018 Vám na Vaší svatbě v Brně rád budu k dispozici.
Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty.
Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Dobrý den můžu vám nabídnout naše DUO KOKTEJL ZÁBAVNÁ KAPELA S ŽIVOU HUDBOU
Jsme zkušená hudební dvojice, již několik let zpříjemňujeme hudební chvilky posluchačům různého věku a různého hudebního zaměření, hrajeme pop, rock, disko, ale také folk, lidovky nebo country písničky.Pokud budete mít zájem mrkněte na naše stránky. Zatím přeji hezký den
Dobrý den.
Rádi bychom byli u dozajista nejkrásnějšího dne Vašeho života a postarali se o Váš svatební večírek.
Veškeré info na jdete na našem webu nebo telefonicky.
Díky a přejeme krásný den. :-)