DJ 28.4.2022 Frenštát pod Radhoštěm

Profilova fotka
Dobrý den, prosím sháním DJ na naši svatbu ve Frenštátě pod Radhoštěm dne 28.4.2022 Za případné nabídky děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici. Více Vám posílám do zprávy. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na Váš výjimečný svatební den mohu poskytnout kompletní DJ služby, od ozvučení obřadu, skrze podmanivou hudbu při slavnostním obědě k prvním tancům, až k nekonečné večerní párty (světelná a hudební show) Vše záleží na individuální domluvě včetně ceny (dovoluji si tvrdit, že bezkonkurenční) a rozsahu služeb - moderování, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, hazer, výrobník bublin, laser show....NOVINKA: MOŽNOST ZAPŮJČENÍ VELKÉHO MNOŽSTVÍ DEKORATIVNÍHO OSVĚTLENÍ (studená bílá) Příjemné a nevtíravé jednání je samozřejmostí , žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce  Neváhejte mě kontaktovat, podrobné a kompletní informace zašlu v případném následném e-mailu. Bylo by mi ctí být součástí Vašeho svatebního dne. Michal
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Rád bych Vám nabídnul naše služby. Jsme DJs Ostravy, ale do Frenštátu a jeho okolí pravidelně dojíždíme. Máme zkušenosti v DJingu již více než 10 let, hrajeme pro všechny věkové kategorie, máme široké zaměření a hodně se toho o nás dočtete buď na tomto webu, v profilu nebo na našich stránkách a facebooku, kde máme i fotogalerie a videa z akcí. Napište nám a pobavíme se o možnostech... Ondra, tým HudbaOstrava.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?