Dobrý den,
sháním DJ na naši svatbu v Kněževsi u Rakovníka na příští rok.
Obřad od 14 hod, přála bych si ozvučení obřadu, a celkově i někoho kdo bude hosty provádět svatebním dnem, moderovat důležité okamžiky i soutěže.
Prosím o zaslání nabídek vč. ceny 🙂
Děkuji
N.
@nvodickova Krásný den, chci Vám nabídnout své služby. Jsem Kapela/DJ/moderátor v jedné osobě a jsem schopna zajistit hudbu od obřadu po afterparty.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.
www.terimusic.cz
Dobrý den, na Váš výjimečný svatební den mohu poskytnout kompletní DJ služby dle Vašeho přání, od dojemného ozvučení obřadu, skrze podmanivou hudbu při slavnostním obědě k prvním tancům, až k nekonečné večerní párty (světelná a hudební show) Vše záleží na individuální domluvě včetně ceny a rozsahu služeb - moderování, koordinace, hry, karaoke, videoprojekce, výrobník mlhy, hazer, pro děti výrobník bublin, nafukování balónků, dětské disko; laser show; příprava - zajištění - organizace svatebních her. Možnost nasvícení celého prostoru v barvách svatby, také možnost zajištění doprovodných pyrotechnických efektů a zapůjčení velkého množství dekoračních světelných řetězů (studená bílá). Nevtíravé a osobní jednání je samozřejmostí , žádné příplatky v případě jakéhokoliv prodloužení akce  Hudba a skladby na přání novomanželů a všech svatebčanů bez omezení po celou dobu konání akce. Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím webových stránek nebo prostřednictvím e-mailu. Bylo by mi ctí být součástí Vašeho svatebního dne. Michal (DJ Patzy)
Krásný den, termín mám volný a moc rád za vámi dojedu, jestli je vaše poptávka stále aktuální a nemáte vybráno 😊. Kompletní aparatura, světla, moderace všeho, co si budete přát, informační schůzka, pomoc s výberem hudby a další služby.. 😊. Cena kolem 12tis komplet, záleží na časové náročnosti..
Dobrý den, také mám volno. Kompletní výbava, obsahující světla, lasery, mlhu a kvalitní aparatura. Vše co udělá Vaši svatbu tou nej. Klidně můžete vyplnit poptávkový formulář na www.fattyfinger.cz Nebo rovnou volejte 607072600