Prosím, najde se Dj, který umí zvládnout zvednout že židle 70-ti letou babičku i 18-cti leteté, stydlivé pubertaky? Který, umí vytvořit tu správnou zábavu s vtipem ?
Děkuji
@ajwinis Dobrý den, Váš termín mám ještě volný. Budu rád pokud nahlédnete do mého profilu zde na portále. Více Vám zasílám v soukromé zprávě. Hezký víkend přeji!
S hudebními pozdravy
DJ Jiří Halák
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu sobota 16.06.2018 Vám na Vaší svatbě na Ostravsku rád budu k dispozici.
Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty.
Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci
Vašeho “Dne D”.
Dobrý den. Tento Váš termín máme zatím volný. Jsme mladí flexibilní DJs z Ostravy. Hrajeme v celém Moravskoslezském kraji, zkušenosti na trhu více než 5 let. Máme široký repertoár, zahrajeme cokoliv, umíme se domluvit i cizí řečí a neflákáme se. Naše služby jsou vždy stoprocentní, vše děláme hlavně pro spokojenost klienta.
Více o naší práci naleznete buď tady na fóru, nebo na našich stránkách. Případně se nám ozvěte a dozvíte se více. Budeme se těšit.
Tým HudbaOstrava.CZ
Dobrý den můžu vám nabídnout naše DUO KOKTEJL ZÁBAVNÁ KAPELA S ŽIVOU HUDBOU
Jsme zkušená hudební dvojice, již několik let zpříjemňujeme hudební chvilky posluchačům různého věku a různého hudebního zaměření, hrajeme pop, rock, disko, ale také folk, lidovky nebo country písničky.Pokud budete mít zájem mrkněte na naše stránky. Zatím přeji hezký den.