Dobrý den, mohu se nabídnou nejen jako DJ, ale i jako kombinace hudebníka a DJ. Více o mě zde na beremese v sekci PRO nebo na www stránkách. Krásný den. Radim
Dobrý večer,
rádi pro Vás na Vaši svatbu přijedeme zahrát. Pokud budete mít zájem o sestavení naší nezávazné cenové nabídky napište nám prosím Vaši představu o délce hudební produkce Dj na Vaší svatbě. Informace o nás a našich Djs najdete také na našem webu.
Těšíme se na možnou budoucí spolupráci.
S pozdravem a přáním hezkého večera.
Petra Balatá
Tým Uni-DJ's
Dobrý den, slečno nevěsto,
v termínu sobota 16.06.2018 Vám na Vaší svatbě v Průhonicích rád budu k dispozici.
Zcela jedinečnou novinkou letošní svatební sezóny, kterou na sezónu 2018 hodláme ještě vylepšit, je TANEC V OBLACÍCH (ideální pro první novomanželský tanec) viz https://www.youtube.com/watch?v=huyn4...
Byl by vhodným zpestřením i pro Vaši svatbu…?
Děkuju Vám za Vaši odpověď a doufám bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D” i v naši v naši budoucí spolupráci.
P.S.: Moji kompletní nabídku Vám bohužel nemohu zaslat zprávou do Interní pošty = nejsem registrován na www.MojaSvatba.sk :-(.
Můžu Vám ji zaslat někam e-mailem, prosím?
Doufám v naši budoucí spolupráci a .
Dobrý den,
tento termín mám zatím volný, tak bych vám rád nabídl také své profi služby spojené s dlouholetou praxí jako svatební DJ a moderátor na váš velký den.Více zasílám do IP a více informací naleznete na mých www stránkách. Nově také nabízím doplňkové služby pro vás :-) Více v záložce služby na www stránkách.
Přeji hezký zbytek dne a těším se na případnou spolupráci.
S pozdravem DJ a moderátor Milan Miler
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb.
Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny.
V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím.
S pozdravem Svatební dj Jarek
Pěkný den, pokud budete chtít rozšířit si hudební nabídky na Vaši svatbu mrkněte na moje webovky - djmilansifta, jinak přeji ať se daří a mějte se fajn. Milan Sifta.
Dobrý den, koukněte se na naše webovky, reference i referenční video - aby jste věděla jak to děláme my :-) .
Přes poptávkový formulář na našich stránkách nám sdělíte základní info o Vašem velkém dni a my Vám zašleme nezávaznou cenovou nabídku.