Ahoj,
nevím jestli jsem přecitlivělá, ale přijde Vám normální, že si svědkyně chce vzít na moji svatbu docela velkou tiáru? Já chci jen tak něco decentního a nepřijde mi vhodné aby vedle mě stál někdo s korunou na hlavě.
Rozhodně to vhodné není... o to víc když ty si to nepřeješ. Nicméně předpokládám, že za svědka ti jde někdo natolik blízký, že by měl pochopit a respektovat tvé přání. :-)
Já tyhle manýry fakt nechápu. Jako, každá chceme, aby nám to slušelo, ale svědkyně s tiarou? To jsem fakt ještě neviděla. Navíc souhlasím s
@mia_von_prag že tiara je kýč a sluší jen málokomu.
Díky moc za pochopení a potvrzení že se že mě nestává šílená nevěsta co jí vadí hlouposti :-) ona svědkyně občas dřív jedná než myslí, tak doufám že jí to dojde že to není ok. A když ne tak jí to hold vysvětlím, že ji by se tohle asi taky nelíbilo.
Mně to třeba přijde otřesný i na nevěstách, svědkyni bych řekla, že si ji vzít klidně může. Ale leda tak na rozlučku a musela by minimálně svítit a blikat. :-D
Pro ty co sledují The big bang theory, si i na Bernadettině a Howardově vzala Amy jakožto družička tiaru :-D Přišlo by mi to taky trochu moc, ale klidně bych ji nechala, pokud se jí to líbí.
Jakože fakt? Je praštěná nebo co? :D ...mě by tohle v životě nenapadlo, vždy´t je to kýčovité a ošklivé :-D :-D Nebo jí řekni ať si ji vezme, bude to její trapas a ne tvůj ;-)
Já teda nesouhlasím s tím, že tiary jsou ošklivé a kýčovité, viděla jsem opravdu hodně naprosto kouzelných tiar, korunek, čelenek, věnečků a podobně - ostatně proto si je občas berou i samotné nevěsty. ;)
V čem ale naprosto souhlasím je fakt, že je to těžce nevhodné pro svědkyni nebo jiné hosty. O to víc, pokud si to nevěsta vyloženě nepřeje! Pravda, občas vidím sladěné dospělé družičky a není to špatné, stejně tak je to milé na malých holčičkách, kde by mě opravdu nenapadlo to řešit, ale tohle ten případ není.