Svatba kolem 120 hostů, pojďme si měnit zkušenosti

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj nevěsty i vdané paní, chtěla bych se zeptat kdo plánujete nebo jste již měli velkou svatbu? S přítelem budeme mít na svatbě přibližně 120 hostů. A už vyvstávají otázky, jak takové množství lidí ukočírovat. Například s vhodným rozmístěním stolů na svatební hostinu (oběd asi 30 lidí a večerní raut přibližně 120 lidí). Jak to udělat, aby se hosté na obědě necítili divně, když kolem bude spousta neobsazených míst. Jistě mnoho otázek a posléze snad i nápadů budu mít nejen já ale i vy. Pojďme si podebatovat a vzájemně poradit :-)
Odpovědět
1
2
@mishon no to asi musíš vybrat 5 nej kamarádek :-)
Odpovědět
@majanax tak vybráno už by celkem bylo, tak snad se ostatní nenaštvou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 3 dospělé drůžičky a dvě malé holčičky :-)
Odpovědět
@mishon No, ale kdyby jich bylo těch 15 tak to nemají ani v americkém filmu :-D :-D
Odpovědět
@majanax že bych trumfla i americkej film? :-D no snad ani raději ne, nebudu z toho dělat šaškárnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ajoj. My měli na svatbě 115 lidí. 100 na oběd a zbytek přišel na večer. Posadili jsme je všechny co měli přijtí až na večer na konec stolu, takže se nikdo nedivil, že vedle něj jsou neobsazené místa. Plánek kde kdo sedí jsme měli také a u vchodu stáli svědkové (+ osoba, která znala všechny přítomné) a naváděli je, kam si mají sednout. Na určeném místě měli ještě jmenovuku, takže to nemohli splést :-) Myslím, že takový počet jde zvládnout :-) Pokud budete mít na svatbě i hodně dětí, doporučuji vytvořit dětský koutet s pastelkama, kartama, člověče nezlob se, atd. My to měli, děti se zabavili a rodiče si mohli spokojeně vypít kávu a povykládat si :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mishon Dobrý den, otázka mě zaujala a odpovědi také (i když si myslím, že někde bude pěkný zmatek). Záleží na prostoru, kde vše proběhne a na tom, kdo to bude organizovat. Já mohu mluvit jenom za nás (tj. za mě a moji manželku :-) ). Většinou jsou celé oslavy u nás na jednom místě (obřad, oběd, raut), zvláště když je hodně hostů. Je to bez přejezdů a je více času. Když máme požadavek podobný jako máte Vy, tak naplánujeme čas obřadu, obědu a příchod dalších přátel. Oběd pro pozvané je v hlavním sále a pozvaní, kteří přicházejí jsou očekáváni buď ve venkovních prostorách nebo v dalších vnitřních prostorech kdyby pršelo. To už je naše starost, aby nebyli o hladu a žízni :-) a aby byli uvítáni a informováni apod. to už děláme v rámci celkových služeb a není potřeba žádný koordinátor. I když jsou i na obřadu, ale nejsou pozvaní k obědu, tak už se o ně staráme. Po skončení oběda se potom připojí k hlavním "aktérům", raut pokračuje v hlavním sále. Je to v klidu, nikdo Vás u oběda nehoní, takže novomanželé nemusí být nervózní. Ale je to otázka možností areálu kde svatbu budete mít. Toto je takový nástin jak to jde udělat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, Doufam, ze nevadi, ze se pripojuji k diskuzi az ted a navic s dotazem.....jsem uplny novacek (zasnoubena mesic) ;-) Budeme se brat sice az pristi rok v lete, ale jelikoz nas bude cca 120 a potrebovala bych hosty i ubytovat, resime misto uz ted. Nevite prosim nektera o miste ve stredoceskem kraji nebo v jiznich Cechach, kam by se veslo tolik lidi vcetne ubytovani a pripadne bychom mohli mit castecne hostinu z jinych zdroju? Moc dekuji za jakoukoli odpoved ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?