Počet hostů na svatbě. Jaký počet budete mít?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj budoucí nevěsty, chtěla jsem se zeptat, jaký budete mít počet svatebčanů. Ptám se jen tak ze zvědavosti, jaký počet je v dnešní době nejčastější. A berete to, že máte hodně nebo málo hostů? (Někdo má např. 40 a bere to, že je jich vcelku málo, někdo se stejným počtem to cítí tak, že je to hodně).
Odpovědět
Profilova fotka
Potvrzených máme 37+5 dětí na celý den, nechtěli jsme to dělit na rodinu a přátele jen na večer...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme oba druhou svatbu,bude 33 pařmenů včetně nás :-)
Odpovědět
Mame 22 na obed, to je jen rodina a vecer 55 kamaradu
Odpovědět
Profilova fotka
Na oběd nás bude 19 (včetně kameramana, fotografky a kněze), večer od 16 pak cca 70.
Odpovědět
Počítáme cca 100 lidí, z toho cca 20 dětí :-)
Odpovědět
Puvodne my a svedci, pak my svedci, rodice a sourozenci - to uz by bylo cca 15 kousku (nemame prarodice), pak to bylo cca 30 - ze tey prizveme i nejblizsi pratele - ted jsme na 43+cca 6 deti a ja jen doufam, ze uz se pocet nezvysi!!! Pro me je to strasne moc:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
U nás to bude asi 40 lidí. Chtěla jsem jen blízkou rodinu a pár blízkých přátel. Přijde mi to moc, ale třeba strýc má ženu a 4 děti a nepozvu ho samotného bez rodiny, takže se to vyšplhalo hodně rychle. Kamarádky přijedou bez doprovodu, samy to navrhly :-D Uvidíme nakonec, kdo vůbec dorazí :-N
Odpovědět
My budeme mít 80 lidí, prozatím...
Odpovědět
cca 17 a jsme spokojení :)
Odpovědět
My máme obr svatbu :) 121 lidí + 9 dětí do roka...
Odpovědět
30 dospeli 8 deti a dve mimca nepocitam:) pro nas to je uplne akorát. ..vice bych ani nechtela..je to jen nejblizsi rodina a nej kamarádi. ...
Odpovědět
My zveme 26 dospelych a 2 deti. Blizka rodina (rodice&sourozenci&partneri) plus par nejblizsich pratel. Tenhle pocet povazuju za idealni, chci si s lidma pokecat, coz bych se 150 hosty nezvladla. Nemyslim ale, ze nam dorazi uplne vsichni, takze nas bude o jednoho dva nejspis min.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nás mělo být 13 včetně nás, nakonec 12, sestra zaspala :) uvažovali jsme o více lidech, ale pak by se muselo strašně selektovat kdo ano, kdo ne, na každého se nabaluje někdo další...takže jsme to udělali jen s rodiči, svědky a sourozenci, svědci ani nebrali partnery, bylo to komorní, rodinné a moc fajn :) ale svou svatbu považuju za opravdu malou :)
Odpovědět
Profilova fotka
bylo nas 45 komplet
Odpovědět
Profilova fotka
27 lidí, včetně 3 dětí. Musela jsem trochu krotit moje rodiče, kteří chtěli, abychom pozvali všechny vzdálenější příbuzné. Ale to by nás bylo asi 70 jen z mé strany. Tak jsme to stopli na nejbližší rodině a několika kamarádech a je klid.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
My budeme mit 70-80 lidi, vsichni budou na obed, raut i ubytko
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít asi 50 hostí a 5 dětí. To šesté nepočítáme, protože v den svatby bude mít asi 2 týdny :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?