Pejsek na svatbě, jak to probíhalo?

Zobraz úvodní příspěvek
Prosím o rady ty, které měly na svatbách pejska - jak to probíhalo, zda nevyváděli a znovu byste je na svatbě klidně měli, zda byli jen na obřad, nebo po celou dobu.. čeho se vyvarovat atd.. děkuji :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
My máme také kobylku, fenečku ridgebacka - 38 kg. Obřad máme venku a chceme, aby šla spolu s naší dobrou kamarádkou za družičku.... A pak se uvidí..., máme vše v jednom místě, buď bude s námi i během dne a nebo si půjde schrupnout na pokoj. Jediný problém vidím v hostech..., mám obavy, že i když každému zvlášť řekneme, ať to naše psisko nekrmí, tak to stejně respektovat nebudou ]-( , a ona je taková popelnice, že sežere cokoliv :-S .
Odpovědět
@faminka No, nemyslím, si, že by náš pes nějak trpěl tím, že tam nebyl. Ty jo?
Odpovědět
Profilova fotka
@hanula1111 Toho se taky obáváme :( Ač to říkáme stále dokola kdekoliv, stejně Majdě něco dají. Bohužel pak to mám na triku já, protože doma chodím a uklízím po ní. Vše vyhodí, protože je zvyklá na svoje a lidské jídlo prostě nedostává. Krom ovoce a zeleniny :-) Piškot ani tolik nevadí, občas to má i za odměnu, ale když daj něco mastnýho a tučnýho :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok A jak to mam vedet? Ja tvyho psa neznam, takze ti na to tezko odpovim... A hlavne, je mi to celkem jedno - kazdej at se zaridi podle svyho... Pro me je muj pes vic nez kdejaka teticka ze 4. kolena, takze si proste nedovedu predstavit, ze (a hlavne PROC) by tam nebyla... Sdilim s ni vsechno, tak proste budu i tento den. Nikomu nic nenutim ani nevnucuju, je to muj nazor, muj plan a muj pristup k psovi... :-)
Odpovědět
@faminka Já ti to neberu, jen tvůj předešlí příspěvek připadal jako kritika na mne. Jako že jsem tam svého psa nevzala, protože se ho babička bojí.
Odpovědět
Já teda naprosto souhlasím s @faminka, my máme německýho ovčáka z útulku-slečnu :-) a ani jednou nás nenapadlo, jí nevzít sebou. Schválně jsme našly ta místa, kde to nevadí a ještě se divili, proč by neměla být v náš den s námi? Hlídat jí nemá kdo, protože je to závislák to za prvé a za druhé ti co by to zvládli budou na svatbě a do psího hotelu nebo jak se to jmenuje nemůže, protože má z kotců a z cizího prostředí vůbec trauma díky minulosti a to jí nechceme udělat. Takže bude s námi :-) dostane košík a ostatní at si zvyknou. Je naše patří k nám a tak to hold musí všichni vzít. Kvůli předsudkům jí nikde odkládat nebudu, aby jsme zničili během jednoho dne její důveru co jsme budovali díky její minulosti celkem dlouho. Možná bude kňourat ale jelikož tam budeme mít i děti, tak se to vyrovná :-) ty kńourají taky a ne-li víc :-) takže tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem tam svého psa měla, jako všude, už celých osm let...měli jsme její fotku na svatebním oznámení, je to prakticky naše dítě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok To je bohuzel nesvar techto diskuzi - spousta lidi ma tendenci byt vztahovacna... Nebylo to vubec mysleno proti TOBE, jak jsem psala, me je uplne jedno, co si kdo dela, kazdej at si zaridi svatbu resp. zivot podle svyho, Me neni ani 12 ani 15, abych se s nekym dohadovala po netu :-) Takze to neber osobne, myslela jsem to tak, ze pro me je na 1. miste muj pes a ne nekdo, koho vidam 3krat do roka! A pokud to nekdo nechape, tak ma smulu (svatebcane). Ja planuju vylety, dovoleny a vsechno, aby tam se mnou mohla byt psice, protoze je pro me rovnoceny clen rodiny. Takze by me ani nenapadlo, ze by v "nejdulezitejsi" den mela byt nekde bokem... Tot vse ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám mého pejska nejradši na světě a právě proto pro něj chci to nejlepší. Ráda bych ho tam měla, protože je to můj nejlepší kamarád... ale nevím jestli pro něj tolik lidí nebude velký stres a jestli se mi nevrátí přecpaný od všech "přejících" příbuzných. Jsem přesvědčená, že mu bude líp doma na zahradě, kam za nim po hostině dorazí mí rodiče. Pokud máš ale psa zvyklého na lidi a žádného "ragana" určitě to zvládne. Na některých svatebních místech nabízejí k pronajmutí prostor pro psy... něco jako dvorek dál od hluku a od opilců, kde si můžete oba chvilku odpočinout :)
Odpovědět
@faminka JJ, to chápu, já taky celý život podřizuju psovi. Jenže manželova babička je poslední člen jeho rodiny. On už nemá rodiče a nemá ani dědečka... Takže tak. A navíc je moc hodná, vídáme se s ní co to jen jde, hodně nám pomáhá a i já ji mám ráda...
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok Jasny, rozumim. Proto nikdy nesoudim, neznam okolnosti a je to kazdyho vec :-) U nas se treba taky resily deti vzdalenejsich pribuznych, ktery pomalu ani neznam (ani jsem je tam nechtela, ale vysla jsem vstric rodine), jestli se nebudou bat psa atd, ale za timto si razantne stojim, ze je to JEJICH problem, ja si chci nas den uzit s tema, na kterych mi nejvic zalezi... a to je i bafina :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako svatební fotografka už se mi párkrát poštěstilo, že jsem mohla fotit "psí" svatby - a to jsem jako milovnice zvířat vždycky nadšená. Psí lidi jsou prostě psí lidi :-) A na jedné svatbě dokonce nevěsta svojí fenku naučila nosit košík s prstýnky, to byla atrakce :-) Jen škoda, že to možná přes den ukazovali moc lidem, protože pak při vlastním obřadu se to už nepovedlo tak krásně, jako "nanečisto" - fenka košík s prstýnky upustila dřív, než měla, ale nevadilo to, bylo to milé zpestření. A paničce samozřejmě po obřadu pogratulovala podáním packy :-))) A velmi ji pak také zajímalo krájení svatebního dortu :-))))) Jinak bývají pejsci spíš v povzdálí, nebo je snoubenci nechávají doma, aby toho právě na ně nebylo moc. A jinakuž jsem také viděla několik poťapaných šatů, kdy bylo mokro a blátíčko, a psa se nepodařilo uhlídat a buď na nevěstu skočil, nebo alespoň přeběhl přes vlečku a zanechal tam otisky :-))) A dobré je vyhradit někoho, kdo bude mít psa přes den na starosti, a bude i sbírat hromádky - aby do toho někdo šlápnul třeba louboutinkou by asi nebylo dobré... :-))) Jinak na mých stránkách (konkrétně na blogu) najdete víc info k jednotlivým psím svatbám i s fotkami, ale musíte trochu pohledat (zkuste zadat klíčová slova do vyhledávacího pole, které najdete v zápatí stránky).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tady je pár přímých odkazů na několik svateb, kde byli součástí i psi... A najdete tam i tipy, kde takovou svatbu uspořádat! http://www.photomls.cz/2012/10/pohodo... http://www.photomls.cz/2012/02/fotogr... Nechte fotky načíst - jsou velké, možná to chvilku zabere... :-) A kdo už má třeba svatbu za sebou, tak fotím třeba i psy jen tak, nebo na fotorande s majiteli, ale to ještě nemám na stránky doplněné, tak pokud byste měli zájem, dejte vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje, teda teď už vlastně naše :-D, chlupatá příšerka rozhodně musí být s námi! Bez ní se prostě nevdávám! Patří ke mě a vůbec si neumím představit, že bych si to bez ní mohla užít. Když jsem kupovala auto, vybírala jsem takové, aby tam byl dost velký kurf pro Fannynku (tak se to moje chlupaté štěstíčko jmenuje), když plánujeme kam pojedeme nebo nepojedeme, tak se to odvíjí od toho jestli může jet s námi a vůbec mám někdy tak trochu pocit, že vlastně šéfuje naší domácnosti :-D :-D :-D Každopádně bez Fannynky to nepůjde!
Odpovědět
Profilova fotka
moja moja
Odpovědět
@ulimuli Co třeba Porčův Mlýn, je to asi 30 km od Brna, na pejsky jsou tam zvyklí, i na hostinu může dovnitř, ubytování taky není problém.
Odpovědět
@befffana jee, díky za tip, mrknu :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?