Matka mi nepřijde na svatbu, protože mám jiný názor

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, jsem z toho úplně nešťastná :-( když mě přítel požádal o ruku byla moje matka nadšená, ze začátku se o všechno zajímala, ale postupem času mi pořád říkala jak by to udělala ona. Neřeknu kdyby mi to řekla jednou, ale bylo to každý den, tak jsem jí řekla že to tak nechci a že mi přijde jako by jí má svatba obtěžovala. Od té doby se semnou nebaví, nepozdraví mě a dokonce mi napsala že jsem pro ni cizí a že na svatbu ani nepřijde. Nevím co mám dělat :-( Nevím ani jak to udělat s hosty co přijedou na svatbu, kde je uvítat, protože rodiče jsou rozvedení a s tatínkem se nevídám a vše mělo probíhat u mamky. :-( :-( Tak jak se člověk těšil na svůj krásný den, tak je jen pořád ve stresu :-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@sarinkaa23 souhlasím s agi87... ty si udělala, co si mohla a rozhodně to není tvoje vina, že mamině "přeskočilo". Rozhodně už bych na to nic nepsala a nechal ji být, když si tak moc užívá... Nebuď smutná, matky holt někdy takové jsou a neunesou, že sme dospělé a máme vlastní názory... Třeba jednou budem taky takové :-) Hodně štěstí a s hosty se můžeš klidně sejít až na obřadu a uvítat je až na hostině, není na tom nic špatného. Nebo to celé uspořádejte u ženicha, pokud mají dostatek prostoru... Když matka nepřijde na svatbu, bude to akorát její ostuda, ne tvoje.
Odpovědět
No, my měli něco podobného (nebo spíš stále máme) na straně ženicha. Asi 10 dní před svatbou tchán vyvolal poměrně závažný konflikt (tchýně v tom také není nevině). Pak řekl, že nám na svatbu nepůjde, nakonec šel (dost možná byl donucen tchýní) a celou svatbu s námi nepromluvil ani slovo, při gratulacích v kapli jsme oba přemýšleli, jestli manžel náhodou místo podání ruky nedostane pěstí, na svatbu si dovezli vlastní jídlo a pití a ještě ke všemu (námi nezvanou) vnučku s jejím nafoukaným přítelem (podotýkám, že já je předtím v životě neviděla). A musím říct, že než tohle, tak bysme snad byli oba radši, kdyby tam vůbec nebyli. Pokračuje to tak, že proti nám tchýně štve moji matku....
Odpovědět
Četla jsem si úvodní text - a podle mého, je to od maminky pěkně škaredé, takto by se opravdu zachovat neměla :-| Samozřejmě, že názor by říct mohla, ale takhle se ,,urazit" ... k tomu nemám slov. Vždyť jí vlastně nikdo nic neudělal a když pak ještě napíše, že ani nepřijde. V klidu bych se s ní sešla a povykládala si (pokud by to bylo možné...) a když by nechtěla, tak bych ji nenutila!!! Jednou toho možná bude litovat.... ;-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?