Jak vaše rodina vzala, že chcete velkou svatbu?

Zobraz úvodní příspěvek
Všechno co uděláme je špatně............... s přítelem chceme velkou svatbu a to 70 lidí, z toho je 50 lidí jen rodina a večer na raut příjde pár přátel. jenže už se potýkáme s nelibostí rodičů...na co taková velká svatba? Stačí kněz, a dva svědci, zbytek nah...no . No sklaplo mi a jsem přešlá ještě teď. takto reagovali jeho rodiče...Mí rodiče zas, že stačí jen rodiče sourozenci a babičky....tetičky už jsou zbytečné...Jo člověk si nevybere. když se vdávala sestřenka přítele, kde měla 30 lidí, tak se kalilo a všichni byli spokojeni, te´d už jeho rodiče zas brojili, že jich měla zbytečně moc. Když se vdávala má sestřenka, tak jen hodila posvatební oznámení, že se vzali a to jí ještě celá rodina pomlouvala 2 roky, že ani nic neřekli..... Já už nevím co je tedy správné....Samozřejmě, že si budeme stát za svým, ale teď mě až mrzí, že to budeme mít celou dobu na talíři, že chceme velkou svatbu.... jak jste to měli vy a jak to nakonec dopadlo? Setkali jste se s kritikou rodiny.....mrzí mě jejich přístup :-(
Odpovědět
1
2
Nic s nikým neřešit a udělat si to podle svého. Platíme si to - tak to bude podle nás! Už se tím taky netrápím prostě to bude tak jak to budeme chtít my. Tečka.
Odpovědět
Profilova fotka
My to měli tak, že když jsme si našetřili na velkou svatbu, tak jsme se rozhodli, že se vezmem... A pak může být všem uplně jedno, kolik lidí si pozveme, když si to vše máme v plánu zaplatit sami...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?