Já s přítelem máme 3 děti dvojčata a syna. V době konání svatby jim budou 4 roky a 1 syn bude mít rok. Otázka svatba bude komplet v restauraci obřad, hostina a i spaní nás a hostů. Ale děti dlouho do noci nevydrží jak jste to řešili? Dali jste je na pokoj spát sami nebo jste si do hotelu vzali chuvičku nebo??? Já prostě nevím.
Na svatbách, kde jsem byla, šli rodiče děti uspat, sledovali je přes chůvičku (byla to myslím mobilová aplikace, dost citlivá) a vrátili se do restaurace se bavit. Pokud nejste moc úzkostliví rodiče a děti se nebudí hodně často, neměl by být problém, zažila jsem to na několika svatbách tímto způsobem a vše proběhlo vpohodě :-)
taky jsem zažila, že děti měla na starost babička s dědou... myslím, že je dobrý zařídit, že si děti vezme někdo na starost, jinak si to nevěsta moc neužije..
Bábi nebo děda je nejlepší volba, tedy, pokud nemají tvrdé spaní a nevzbudí je ani rána z děla. Náhradní řešení je i chůvička, ale tu stejně musí někdo hlídat a v ruchu svatebních oslav aby měl uši jako pes. ;-)
Na svatbě bude i naše v tu do 14ti měsíční dcera, kterou budou mít na starosti babičky. A někdy k večeru jí moji rodiče odvážejí na víkend na chalupu abychom si taky trochu užili svatební noc. Jinak na většině svateb byly ty nejmenší většinou uloženy na pokoj s chůvičkou a nebo byla domluvená přímo hlídací chůva případně prarodiče.