Ahoj, také hledáme hudbu, ale spíš živou. Jinak koukni na fotky od pana fotografa Jirouše Jana (když koukneš sem, určo dostaneš inspiraci http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...) Má moc pěkné fotky.
Ahoj holky, vdávám se tuto sobotu a fotí nás zrovna Honza Jirouš, tak pak sem hodím nějaké fotky, ale už i ty z předsvatební schůzky (na jeho stránkách pod názvem Lucka a Mirek), jsou moc fajn, takže se jenom těšíme:)
@luca_lucky Děkujeme:) Každopádně co se týče cen, jsou na Honzově webu, ale asi bych ho s tím kontaktovala na mail, jestli jsou aktuální, odepisuje velice rychle a je moc milý, takže bych se toho vůbec nebála:) My máme Honzu domluveného od příprav do začátek hostiny, ale už nevím, jestli jsme platili 4 nebo 5000, plánujeme už dlouho,tak se radši zeptejte jeho,jak říkám:)
@smartbear13 jojo, určitě, jen se tak předběžně ptám - orientačně :) Moc děkuji. Ještě se zeptám rovnou na hudbu? Vy máte nějakého dj nebo živou hudbu - klávesy a zpět např... ?
My Honzu Jirouše neměli, ale bratr s manželkou ano a další pár kamarádů také a jsou maximálně spokojeni. Je jak dobrý po technické stránce, tak i lidsky a umí navodit dobrou atmosféru.
@luca_lucky@advid souhlasím, opravdu moc milý člověk, skvělá domluva a necítíte se před ním špatně, což je u focení fajn:) Jinak hudbu máme,přesně jak píšeš, klávesy a zpěv, bude nám hrát duo Karel a Marcela,jsou z Prahy, ale jejich cena je fajn a nemají problém přijet.
@luca_lucky my budem mít živou kapelu, The Vintage band, je to rock´n roll, ale mají zkušenosti se svatbama a věřím, že to rozjedou :)
Jinak holky, u koho se necháváte líčit? Já pořád nemůžu sehnat vizážistku, která by byla ochotná za mnou přijet tam, kde bude svatba a zároveň aby nelíčila kosmetikou Mary Kay.
@an3tka Vintage znám, hrají u kámošky ve vesnici v Javorníku pod Ještědem, tak na ně občas zajdeme.. tak dej vědět, jací byli na svatbě. Určo to bude fajn, akorát my bychom rádi i jiný styl - všecko možné od Goťáka, Michala Davida třeba po Sokolíky... :D Já jsem teď dostala kontakt od kámošky na kosmeticku paní Kohoutkovou z Jablonce, tak k ní chci párkrát zajít a uvidím.. jinak bohužel, nevím.
Dobrý den,pokud stále hledáte Dj mrkněte na náš profil naši dj´s jezdi pravidelně do Liberce hrát tak je kdyžtak mužete vidět i slišet ještě před svatbou.
Pokud ještě sháníte fotografa na svou svatbu, mám 15. září zatím volný termín. Jsem z České Lípy, fotím však po celé ČR. Fotografie včetně ceníku můžete shlédnout zde na mém profilu...
Předně gratuluji k tak velkému kroku a rád bych Vám nabídl své služby svatebního fotografa.
Pokud Vám bude líbit má tvorba, není nic jednoduššího než si mne zabookovat.
Ostatní detaily si můžeme napsat nebo zavolat,
Mějte se krásně a mnoho zdaru při výběru.