Hledam fotografa/ku na business portretove foceni - Praha

Dobry den, Po nekolika letech menim praci a chtela bych si nechat udelat par (opravdu staci 2-3) portretovych fotek, ktere budu moci vyuzivat k profesni prezentaci (tzn. napr. na CV, na LinkedIn profil atd). Aktualne pouzivam foto jiz skoro 6 let stare a citim, ze to potrebuje zmenu. Mam ovsem specificke pozadavky, nelibi se mi totiz vetsina tech obvyklych businessovych fotek, jelikoz na nich vetsina lidi vypada strojene, skrobene. Radeji bych neco lehce atraktivnejsiho, ale stale profesionalniho - novou praci jsem si jiz nasla, chci do ni nastoupit idealne s novou fotkou ;-) Na internetu je fotografu/fotografek hodne, jenom v Praze jich jsou snad stovky, problem je, ze nevim, jak vybirat, nekteri maji skvele recenze, ale ukazky jejich prace se mi moc nelibi. U jinych se mi zase jejich prace libi, ale nelibi se mi zpusob, jakym komunikuji a bohuzel nemuzu dat na osobni doporuceni, protoze neznam nikoho, kdo by tento typ foceni vyuzil, vetsina lidi v mem okoli, kteri maji businessove fotky, se nechala fotit v ramci akce organizovane jejich firmou. Predem varuji, ze nejsem moc fotogenicka a neumim pozovat, tudiz se mnou v minulosti meli fotografove dost prace. Ma nekdo zkusenost s fotograefem/kou, kterou by mohl/a doporucit? Predem dekuji za jakekoliv info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já bych to s vámi zkusila 🙂 Můžeme se zkontaktovat mimo web, abych vám poslala ukázku své práce? Lenka Soldátová (lenkasoldatovaphotography@gmail.com, 608-498811).
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, na webu sice moc byznysových fotek nemám (asi spíš nic než moc), protože je cílený na trochu jinou část klientů. Ale fotím i portréty pro různé pozice. Ideální, když mi třeba pošlete co zhruba se vám líbí a co určitě nelíbí. Můžu poslat ukázky www.zuzanamazurova.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?