Konkrétně pak na zámku Pluhův Žďár. Nevíte prosím někdo o fotografovi na celý den? Také bychom měli zájem o videozáznam z našeho velkého dne :-) . Všem předem moc děkuji. Krásný den.
Zdravím Deny
Dobrý den,
Ráda Vám nabídnu své služby, samozřejmostí je fotografická smlouva.
Při včasném zamluvení termínu a zaplacení zálohy je možná sleva; při doporučení (a proběhlém focení) taktéž.
Ke každé svatbě přistupuji individuálně, se snoubenci se setkávám a domlouváme detaily a možnosti. Je také možnost fotografií "na zkoušku" + fotografií v přírodě, městě či ateliéru - tyto fotografie se pak mohou promítat při hostině, je to velmi oblíbené.
Fotím převážně v plzeňském a jihočeském kraji.
Nefotím jen digitálně, na svatby s sebou vozím i různá překvapení, která vždy novomanžele potěší a všichni se na chviku "zastaví" :-)
Pokud Vás má nabídka zaujala, kontaktujte mne prosím zde na Beremese. Naleznete zde i odkaz na můj web, kde je přibližný ceník.
(Celodenní focení za cca 6500,- , možnost i předsvatebního focení za 800,- // při rychlém zamluvení a zaplacení zálohy sleva 1000 Kč)
Přeji Vám úspěšné přípravy :-)
Pěkný den,
Dovolím si také nabídnout své služby. Reference od manželů najdete na mém profilu, nebo na FB stránkách. Termín mám zatím volný, třeba Vás můj styl a ceník, obojí na stránkách zde pod čarou, osloví.
V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé)
Pluhův Žďár známe z loňska, krásné místo s pohodovou atmosférou a výbornou svíčkovou.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme naše služby. Na naší webové prezentaci naleznete naší práci. Budeme rádi, když se ozvete. Hezký den. Zdeněk Krejcar - fotograf - AP FOTOSTUDIO
Dobrý den,
termín máme zatím volný.
Pokud se Vám bude naše práce líbit, neváhejte nás kontaktovat.
Rádi odpovíme na Vaše dotazy.
S pozdravem
David a Klaudie
Dobrý den,
rádi bychom Vás oslovili s naší kreativní službou - pokud se Vám zalíbí naše tvorba budeme potěšení, když nás kontaktujete. Fotíme i natáčíme jako jeden tým :-)
Více než slova je láska k fotkám, kterou Vám můžeme zrealizovat.
Děkujeme za přečtení těchto pár řádek a zhodnocení naší srdeční tvorby <3
K&J