myslím že do 14dní to bylo... ono záleží jak vytížený fotograf to je. Pokud fotí týden co týden svatby, tak to potrvá. Pokud fotí i třeba přes týden děti,atd tak to samé ;-) ;-) ;-) ;-)
My se domluvili na předání asi 20 dnů po svatbě (kvůli dovolené a našich líbánek), ale chtěli jsme fotografie v RAW, abychom si je mohli upravit sami. Teď už je to více než měsíc, upravená už je tak 1/2 vybraných fotek, těším se, až si je nechám udělat na papír :-D Měli jsme něco malinko od tety a jedné známé (ale fakt nic moc), jako první ochutnávka mi to postačilo.
Ono záleží na vytíženosti, a rozsahu posptprodukce. Já dávám zhruba deset upravených fotek ještě v noci:) Když přijedu domů, ještě ve svatební náladě, tak prostě musím retušovat. :-) A ostatní zhruba do toho měsíce.
Měsíc, měsíc a půl mi připadá v normě, i když záleží na domluvě s konkrétním fotografem. Na svatbě známých fotograf upozorňoval novomanžele, že fotky budou hotové až za dva měsíce, chápali to :-)
Záleží také na tom, jaký balíček focení jste si vybrali. Pečlivě vybrat a vyretušovat několik set fotek z celého svatebního dne opravdu trvá.. já se snažím dodávat hotové fotografie do 2 týdnů. Záleží-li Vám na kvalitě, nechtějte hotové fotky přes noc :-) Chápu, že se těšíte a věřte, že fotograf, kterého to opravdu baví se na Vaše fotky vrhne hned jak si je "přinese domů"... Samozřejmě není problém zaslat malou "ochutnávku" ;-)
za asi 7týdnů,tak jak bylo domluveno,ochutnávka asi 10fotek byla hned první týden...jinak jsme měli 640fotek a všechny retušované,upravené...stálo za to čekat ;-)