Dobrý večer,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš termín zatím volný ;)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji krásný zbytek večera a víkendu.
Vráťa Jenšík
@kamila6220
Dobrý den Kamilo, Váš termín mám prozatím volný a rád nafotím Vaší svatbu. Na jižní Moravě fotím docela často. Přeji příjemné svatební přípravy a šťastnou ruku při volbě fotografa. Myslím, že budete mít z čeho vybírat. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
ráda zachytím okamžiky Vašeho šťastného dne.
Nabízím 20% slevu na celodenní focení. Fotíme s asistentkou.
V případě zájmu a jakýchkoliv dotazů mě kontaktujte do zprávy.
Děkuji a krásný den Martina
Dobrý den,
poptávaný termín máme zatím neobsazený. Na našem webu máme cenovou nabídku na rok 2018 (můžete si zde termin i nezavazne rezervovat). Nabízíme např. ručně vyráběné fotoknihy a spolupracujeme s vlastní kadeřnicí a floristkou. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Michal Kroupa, KKFOTO
Dobrý den,
rád Vaši svatbu nafotím. Poslal jsem Vám nabídku do SZ, mrkněte i na můj web, kde jsou ukázky mé práce.
Budu se těšit na zprávu od Vás.
David
Za sebe,jak už jsem psala jiné nevěstě - Musím doporučit pana Jána Senčáka-opravdu člověk,který tomu rozumí,má náherné fotografie,kde se snaží zachytit krásu okamžiku i lásku daného páru, atmosféru celého svatebního dne.Jeho fotografie jsou s nápadem, umí zachytit nádherně barvy, pan Senčák je navíc velice příjemný člověk a umí poradit.
Dobrý den,
Vámi poptávaný termín mám ještě volný. Jsem fotografka z Vysočiny, ale s cestováním nemám problém. V případě zájmu, mi neváhejte napsat o ceník. Hezký den
Anet
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :-) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 5000 Kč za celodenné fotenie. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile.
Prajem pekný deň.
tomas
Dobrý den, @kamila6220
Rádi pro Vás zařídíme vše okolo:
- FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz!
- VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení!
- FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany)
Na naši práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu.
Více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu.
S přáním krásné svatby,
Váš tým ZachyťTo.cz foto a video :)
Ahojka,
na mé webové presentaci najdete ukázky, ceník a veškeré informace. Další dotazy v případě zájmu ráda zodpovím i na osobní schůzce.
S pozdravem Lucie