Sháníme svatebního fotografa na naši svatbu konanou 28.8.2018 v penzionu v okolí Prahy (zatím je horký favorit penzion Nový rybník u Dobříše). Představovala bych si cca 4 hodinové focení - chvíle před obřadem, obřad, nějaké skupinky, oběd. Ráda bych fotografa, který umí hezky zachytit atmosféru, udělá nám hezké momentky a nebude nás nutit do žádného strojového pózování. Děkuji moc za vaše nabídky :)
Dobrý den Moniko,
koukněte a pokud moje fotky zaujmou, stačí dát signál a můžeme se domluvit. Myslím, že se snažím pracovat přesně jak jste popsala.... uvidíme :-).
Standa Matouš
Zdravím Vás,
i já se připojuji s nabídkou. Termín mám volný a budu od vás kousíček. Ráda vám vaši svatbu nafotím, přesně tak jak si to přejete ;-)
Pokud mi věnujete chvilku a kouknete se na můj profil zde na beremku či se kouknete na můj web, budu ráda. Třeba vás i moje práce zaujme. Pak už stačí jen napsat. ;-)
Díky za váš čas, ZeZu
Ahoj, jeee, Nový rybník jsme taky zvažovali, je to tam krásné a dobře tam vaří. Jinak bych Ti ráda poradila fotografa, který loni fotil naši svatbu, je to jansedivyfoto.cz. Má skvělý styl a dokázal zachytit nejhezčí momentky ze svatby.
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo