Zdravíčko :)
Sháním fotografa, nejlépe fotografickou dvojici, která by zachytila náš svatební den (28.9.2018 na Hotelu Rusava) od ranních příprav po večerní párty. V ceně služeb bych přivítala popř. krátkou slideshow z celého dne (není podmínkou) a fotokoutek s rekvizitami pro zabavení svatebčanů. Děkuji za nabídky.
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotografie líbit a ceník zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Vše potřebné najdete na mých stránkách. Druhého fotografa ověřuji, zda již kolegové nemají termín obsazen.
Přeji příjemný den.
S pozdravem Lukáš
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den! Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
Dobrý den, @lussette
Rádi pro Vás zařídíme vše okolo:
- FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz!
- VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení!
- FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany).
Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK...
Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu.
S přáním krásné svatby,
Váš tým ZachyťTo.cz - foto a video :)
Dobrý den, když Vás s partnerem zaujme moje práce, rád vaši svatbu budu fotit. To krásné prostředí by byl takový bonus :-). V nabídce mám i vybavený fotokoutek s okamžitým tiskem.
Standa Matouš
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš termín ještě volný ;-)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vráťa Jenšík
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo