ahoj všem, sháním fotografa a kameramana na svatbu. Konečně vím termín 12.6.2015 zámek Nové Město nad Metují. Zkoušela jsem oslovit na foto pana Jezdíka z Opočna, ale bohužel týden pryč a nepřišla mi žádná odpověď, zda má tento termín volný. Takže hledám někoho nejlépe od Nového Města nad Metují a okolí. Budeme malá svatba o cca max 7 lidech. Chceme mít pěkné vzpomínky. předem děkuji za nabídky.
@karkulka12@honzajezdik_photography Dobrý den, mnohdy mají tvůrci dovolenou, pracovní vytíženost či se ozývají trochu s opožděním. Třeba se pletu, ale zmíněný fotograf je i zde na beremese, možná si příspěvku všimne. S pozdravem Martin Lysek :-)
@karkulka12 Dobrý den, omlouvám se za prodlení, byl jsem teď více než týden na předsezonní dovolené v Dánsku.
Váš mail jsem právě dohledal a odpověď budete mít ve své poště.
Díky za trpělivost a s pozdravem
Honza
@karkulka12
Dobrý den,
natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a Slovensku. Váš datum je zatím ještě volný.
Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne. Také Vám můžeme udělat i Vámi zpívané hudební svatební klipy ve kterých si zahrají a zazpívají novomanželé, včetně svatebních hostů. Vše je na domluvě. Celý takto upravený záznam Vám předáme v originálním svatebním obale. DVD má i menu kapitoly.
Dále nabízíme letecké záběry z RC dronu.
Mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem. Ceny máme přijatelné pro každého. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
@karkulka12 Dobrý den. Nabízím Vám natočení videa jak ve vysokém rozlišení FULL HD, tak na DVD. V Novém Městě jsem často, tak vím, co mě čeká. Bližší informace, včetně výhodné ceny, najdete na webu pod příspěvkem. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek