Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den, Váš termín mám volný a mohu vám být jako fotografka k dispozici. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Přeji hezký den Markéta Peterková
Dobrý den, termín mám zatím volný a jsem přímo pražská, Praha 7 je můj revír ;) Na moje fotky můžete mrknout na webu. Dejte případně vědět. Mějte se krásně, Karolina
Krásný dobrý den,
Vámi poptávaný termín mám volný a bude mi ctí přispět Vašemu dni svou prací.:)
Více informací naleznete na mém webu - od galerií s ukázkami všech krásných svateb, které jsem fotil, přes svatební balíčky až po kontaktní formulář.;)
Budu se těšit!
Márty
Dobrý den, ráda nabídnu i své fotografické služby. Pokud by se Vám mé fotografie líbily, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na případné setkání. S pozdravem, Michaela Kejdušová
Dobrý den,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný :)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
Vráťa Jenšík
:-)
Dobrý den,
Váš svatební den,
budu ráda fotit třeba celý den.
Fotografů je nás mnoho,
vyberte si pouze toho,
jehož tvorba Vás víc chytí,
když jím budu já, můžete mě míti.
Podívejte se na stránky webové,
Fotografky Martiny Plichtové.
Dobrý den, jsme z Prahy. Termín máme volný. Více informací najdete na webových stránkách (svatební balíčky+ ceník+ kontakt na mne). Přeji krásný den, Lenka
Focení svateb je naší vášní, proto i z Vašeho svatebního dne uděláme ten nejkrásnější den ve Vašem životě. Máme mnoholeté zkušenosti, praxi a především chuť nabídnout Vám to nejlepší. Vyberte si z námi nabízených balíčků na AZ-fotosluzby.eu, který Vám nejvíce sedne, nebo si prostřednictvím balíčku Individual podle Vašeho rozpočtu nastavte přesně takové služby, které Vám budou nejvíce vyhovovat.
Zachytíme to nejkrásnější a vytvoříme vzpomínky na celý život!
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Krásný den Markéto,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
Dobrý den, tento termín mám zatím ještě volný a rád bych vám nabídl naše služby. Posílám pár fotografií na ukázku a pokud se vám bude naše tvorba líbit napište mi zprávu.
Krásný den,
Váš termín mám ještě volný. S radostí a láskou zachytím vzpomínky a emoce vašeho nejkrásnějšího dne! Podívejte se na mé stránky a pokud se Vám má práce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat, moc ráda odpovím na všechny Vaše otázky.
Přeji krásný den!