Volný fotograf 22.8. do 7 000 Kč

Ahoj, sháním fotografa na 22.8. 2015, který by pro nás nafotil půlden svatby do 6 - 7 000 Kč. Znáte? Svatba bude v Žamberku a hostina v České Třebové.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám ještě volný termín :) Jsem sice ze západních Čech, ale nebyl by problém dojet. Budu ráda, navštívíte-li můj profil či web, kde naleznete i orientační ceník (i s dopravným). Mou předností je individuální přístup, nevyumělkované fotky, nenarušení obřadu ... a dál pak několik překvapení, která potěší :) Přeji šťastné přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín 22.8. mám zatím volný a do ceny se s přehledem vejdu. S limitem bychom se vešli i na fotoknihu :-). Okolí Žamberka znám a navíc v České Třebové jsem fotila jednu letošní zimní svatbu. Můj přístup je takový, že se vždy snažím novomanželé poznat a uzpusobuji se portrétovaným lidem, občas (pokud to snoubenci chcou) vyrábím či vymýšlím rekvizity, které jsou uzpůsobeby tématu či barvě svatby, atp. Posílám 4 nevěsty, každá byla z "jiného těsta" a každé to fotografování jsem pojala trochu jinak. :-) Do zprávy Vám ještě napíšu ceník. Hezký večer, Mariana Ryšavá
Odpovědět
Profilova fotka
Rádi Vám Vaši svatbu nafotíme, případně i natočíme. Koukněte na náš FB profil a YouTube kanál (do vyhledavače zadejte videostudio internetporadna). Budeme se těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych nabídla volný termín. Ceník najdete na webu a reference zde na profilu. Pokud Vás moje práce zaujme, ozvěte se.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Váš termín mám ještě volný a do ceny se vejdeme. Poslal jsem vám zprávu do IP. Další fotky najdete na mém profilu. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, Vámi uvedený termínek máme volný, do zprávy Vám zasílám nabídku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velmi rád budu fotograf vaší svatby. Tento termín mám volný. S přáním krásného dne Karel
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také si dovolím zaslat nabídku v interní poště. Mějte se Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také se přidávám, a nabízím jeden z posledních volných termínů ;) Přeji hezký den Vráťa
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovolím si nabídnout i své služby. Do ceny bychom se vešli. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Hezký den, Martin
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, mohu nabídnout volný termín. S pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?