Dobrý den, mám ještě volný termín :) Jsem sice ze západních Čech, ale nebyl by problém dojet.
Budu ráda, navštívíte-li můj profil či web, kde naleznete i orientační ceník (i s dopravným).
Mou předností je individuální přístup, nevyumělkované fotky, nenarušení obřadu ... a dál pak několik překvapení, která potěší :)
Přeji šťastné přípravy.
Dobrý den,
termín 22.8. mám zatím volný a do ceny se s přehledem vejdu. S limitem bychom se vešli i na fotoknihu :-). Okolí Žamberka znám a navíc v České Třebové jsem fotila jednu letošní zimní svatbu.
Můj přístup je takový, že se vždy snažím novomanželé poznat a uzpusobuji se portrétovaným lidem, občas (pokud to snoubenci chcou) vyrábím či vymýšlím rekvizity, které jsou uzpůsobeby tématu či barvě svatby, atp. Posílám 4 nevěsty, každá byla z "jiného těsta" a každé to fotografování jsem pojala trochu jinak. :-)
Do zprávy Vám ještě napíšu ceník.
Hezký večer, Mariana Ryšavá
Rádi Vám Vaši svatbu nafotíme, případně i natočíme. Koukněte na náš FB profil a YouTube kanál (do vyhledavače zadejte videostudio internetporadna). Budeme se těšit.
Dobrý den. Váš termín mám ještě volný a do ceny se vejdeme. Poslal jsem vám zprávu do IP. Další fotky najdete na mém profilu. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek