Dobrý večer,
hledám volného fotografa na termín 21.10.2017 v areálu hotelu H-Resrt v Kunčicích pod Ondřejníkem.
Za nabídky nebo odkazy budu ráda.
Předem děkuji
Dobrý den, váš termín máme zatím volný. Jsme z Brna. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Přejeme krásný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý večer,
Když se Vám budou mé fotografie líbit, jsem Vám plně k dispozici.
Moji práci a další informace naleznete na mých stránkách.
Přeji příjemný zbytek večera.
Lukáš
Dobrý večer,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek večera
S pozdravem
Vratislav Jenšík
Dobrý den, termín mám volný, ceny mírné a nemám to moc daleko :-) .... Moje práce najdete na FB stránkách uvedených dole pod fotografií..
Ceník posílám do zpráv a přeji šťastnou ruku při výběru.
@ireen89 Pred výberom fotografa si dôkladne pozrite jeho kompletnú prácu. Nezverujte svoju svadbu do rúk niekomu iba preto, lebo má na webe vystavených niekoľko dokonalých nastajlovaných portrétov. Platíte fotografa za celodennú prácu, vyžiadajte si preto celé svadby. Portrétové fotenie ako-tak zvládne relatívne veľa fotografov, ale nafotiť celú svadbu na slušnej úrovni iba málokto.
@ireen89
Dobrý den, Váš termín mám volný a v Beskydech fotografuji docela často. Rád nafotím Vaší svatbu. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
rád bych také nabídnul své služby :). Na mých stránkách naleznete fotky ze svateb, informace o focení i ceny. . Jsem z Frýdku-Místku, tudíž se můžeme kdykoliv sejít osobně, můžu ukázat fotky celých svateb a Vy se můžete na cokoliv zeptat.
S pozdravem,
Pavel Backa
Dobrý den,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Dobrý den, termín svatby máme stále volný. Pokud budete mít zájem o nás, určitě se na nás obraťte. Ceník, portfolio i další informace naleznete na webu.