Sháním svatebního fotografa na 28.6.2014. Okolí Brno Blansko, Vyškov. Budu ráda, kdyby byly již nějaké zkušenosti s využitím Křtinského kostela, ale samozřejmě není podmínkou... :) Je ještě někdo volný?? :-p
Dobrý den, termín máme zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. V Křtinách jsme již jednou fotili. Více informací zasílám v interní poště.
Mějte se pěkně, Mirka a Petr Čočkovi
@leny10
Zdravím Vás,
koukněte i ke mě do portfolia či na web. Termín volný! V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Ráda vám zašlu nabídku.
Hezký den, ZeZu
Děkuji za nabídky, já jen abych upřesnila, Křtiny = městys Křtiny, nikoliv křtiny dítěte. :)
Takže moc moc prosím o nabídky z okolí Jihomoravského kraje. :)
Dobrý den, bydlím v Brně, ale Křtinský kostel jsem ještě nevyužíval :) Nicméně troufám si tvrdit, že mi absence takové zkušenosti nebude bránit ve vytvoření přijemného výsledku. (jako architekt bych se měl umět zorientovat a najít na budově to krásné, co posune fotografie o ždibec dál)
Volno tedy mám, takže pokud Vás budou bavit fotky, všechno ostatní je pak na dohodě.
Mějte se fajn
David
Dobrý den, ráda nabídnu volný termín, podívejte se na můj profil, nebo web. Pokud se Vám bude líbit můj styl focení, ozvěte se...Jsem z JM kraje, dopravu do Křtin máte zdarma.
Přeji pěkný den, Soňa Goldová
Dobrý den, rád bych Vás oslovil, termín 28.6.2014 mám samozřejmě ještě stále volný. Budu moc potěšen, když se podíváte na mé fotografie. Pokud chcete vidět více mé práce rád se Vám budu věnovat osobně. Fotím po celé ČR. S pozdravem Jan Skrášek CREATIVELOVE