Svatební fotografka Katka Holoubková. Máte zkušenost?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojík;-) Nikde jsem nenašla ucelenou diskusi k této výborné fotografce..proto mě napadlo založit ji...máme ji objednanou na naši svatbu..fotky, které jsem zatím viděla, mě oslovily, tak jsem zvědavá;-) Tak prosím, koho už Katka fotila, nebo ji má taky objednanou, podělte se o své zkušenosti:-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
leni> jako vyjadrila jsem ji trochu nespokojenost, ale spis jde asi o mou naivitu... brala jsem to tak, ze asi kdyz ji zadam o nejlevnejsi sluzbu i kdyz s moznosti par fotek navic, tak asi necekam, ze se to vysplha tak vysoko. Nektere veci jsme na schuzce neresily, vis jak, ja ani poradne nevedela na co se ptat, fotografa jsem objednavala poprve (a naposled) v zivote... :-N kdyz, jsem se chtela sejit jeste jednou, tak to v podstate odmitla. Nam rekla 4 tydny a pak uz sem byla tak natesena a navic zrovna jen na otocku v Ostrave, ze jsem proste kyvla na to co dala. Proste asi moje naivita, ze jsem ji nedala limit. fotky jsou nektere moc pekne, bohuzel, ale naredene nekterymi navic... 150 snimku by bohate stacilo mame treba 3x prstynky na podlozce, par fotek nic moc, hromadna se ji bohuzel nepodarila... jako foti dobre, a je sikovna, ale proste me mrzi, ze nakonec nas to stoji vic, nez kdyby s nami byla do vecera a nafotila 2x tolik zaberu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
skvělá zpráva:-) Katka začíná zase po mateřské fotit svatby:-) Tak koho to čeká příští rok...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme chtěli katku, ale v té době, kdy jsem ji kontaktovala byla na začátku těhotenství a říkala, že se jí mám ozvat později, tak jsem se ozvala o 3 měsíce později a řekla mi, že v té době fotit nebude.. takže to mě docela mrzí, když teď čtu, že už fotí.. nevadí, věřím, že i námi vybraná fotografka bude parádní, ikdyž je trošku dražší..
Odpovědět
Profilova fotka
nene, svatby až příští rok..tak nekecala, neboj, nevěsto!!!!:-)
Odpovědět
ahoj holky, já Katku měla před 2 lety a nemůžu na její fotky říct ani ň, stála okolo 7000,- i s cestou do Brna, byla s náma celý den, fotky má pěkné, má nápad, je milá.. na fotky jsem taky čekali víc jak měsíc, ale kvůli tomu bych asi nevyváděla, navíc na to upozorňovala..
Odpovědět
Profilova fotka
@mysickaaa - jo, špatně jsem se podívala, fotila holky loni :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?