Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Moje portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás zaujmu, neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Hezke odpoledne, mrknete na skveleho fotografa Radim Hajek. Vozi s sebou i fotokoutek a je to skvely clovek. Je tusim z Tisnova nebo Kurimi, velmi blizko :)
Dobrý den!
Váš termín mám zatím volný, a tak jsem Vám k dispozici. Svatby fotím po celé ČR, v celodenním balíčku mám dopravu po celé ČR zdarma. Mou nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Jako doplňkovou službu mám polaroidový fotokoutek. Pokud Vás má tvorba zaujme, rád se s Vámi sejdu a vše probereme osobně.
Přeji příjemné vybírání!
Robert Zauer
Pěkný den,
tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás oslovil můj styl, dáme schůzku a probereme vše potřebné. Fotokoutek máme v nabídce, jde o automat s rychlým tiskem a rekvizitami.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 5000 Kč za celodenné fotenie. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile.
Prajem pekný deň.
tomas