Dobrý den, neznáte dobrého fotografa v okolí Žďár nad Sázavou? SVATBU máme 8.6. 2019.
Ráda bych někoho, kdo nás nebude nutit do nepřirozených póz.
Naopak by měl umět pracovat s dětmi, protože máme 2 a na fotkách nesmí chybět.
Díky za rady.
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i naše služby. Pokud by vás a nastávající oslovil styl naší práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Jinak všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem.
díky a mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Milá nevěsto, rád zachytím Vaše okamžiky. Mám to k Vám kousek. Určitě se ozvěte, můžeme se sejít a probrat Vaše představy a přání.
Hezký den Jarda Jelínek
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý den,
fotit svatbu je pro fotografa velká zodpovědnost (proto ji fotíme ve dvou) a vybrat si svatebního fotografa je taktéž náročný úkol. Vybírejte proto srdcem :-)
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Patrik a Radka
@elisc
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své služby. Níže si můžete prohlédnout náhledové fotografie. Pro další snímky, ceníky a služby můžete navštívit moje webové stránky. Již jsem byla na několika svatbách, kde byl větší počet dětí. Mám tedy již nějaké zkušenosti :-).
Děkuji, přeji krásný víkend.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
@elisc
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
@elisc Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Jsem profesionální fotografka z Prahy, s klienty mám přátelský vztah a fotografování je nejen moje práce, ale i vášeň.
Pokud by Vás zajímalo mé portfolio, mrkněte na mou webovou stránku.
Přeji krásný den a hodně štěstí ve výběru.
Simona