Dobrý den,
tento termín mám zatím volný. Poslal jsem Vám zprávu s nabídkou. V případě zájmu mě prosím neváhejte kontaktovat.
Děkuji.
S pozdravem
Roman Branda
@kadrapro Děkuji Vám za nabídku, fotografie jsou skutečně krásné a naprosto splňují mé představy, ovšem cena je příliš vysoká na náš již tak napjatý rozpočet :( V případě, že by se o ní dalo ještě jednat, tak mne prosím kontaktujte, jinak poděkuji za nabídku a popřeji hezký zbytek dne.
@endla
Dobrý večer,
podívejte se i ke mě na portfolio třeba sem na beremko, kde mám i reference od nevěst. Ráda vám vaši svatbu nafotím.
S pozdravem ZeZu
@endla
Dobrý den,
Vámi vybraný termín mám zatím volný. Proto bych Vám ráda nabídla své služby. Veškeré podrobnosti (ceníky, fotografie) naleznete na mých internetových stránkách. V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Děkuji, přeji hezký zbytek večera.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
Dobrý den. Svatební termín mám volný ;-) Ceník najdete na webu. K celodennímu fotografování nově nabízím fotokoutek. Na dotazy ráda odpovím. S přátelským pozdravem Edit
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Krásný den, gratuluji k zasnoubení. Váš červencový víkend mám poslední volný, velmi ráda Vám vaši svatbu vyfotím. Napsala jsem vám více informací do zprávy a budu se těšit na případnou spolupráci.
Hezký den všem, moc děkuji za všechny nabídky, je jich ovšem tolik, že nestihnu na všechny reagovat. Každopádně vše s přítelem pečlivě projdeme zajíste někoho vybereme :)
@endla
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací :) Není problém se na čemkoliv domluvit :)
Simona
Dobrý den, nabízím vysokou kvalitu, která nepřekročí 12 000 kč za 12 hodin fotografování, 300-350 ks upravených fotek na flash, tisk 30ks lesklých, nebo matných fotografií 13x18 cm + krátké video.
Mám i levnější varianty od 6 000 kč.
Jezdíme ve dvou, já a asistentka asi do 200km od Uherského Hradiště.
Fotím Nikonem D850 + špičkové objektivy.