Dobrý den,
fotit svatbu je pro fotografa velká zodpovědnost (proto ji fotíme ve dvou) a vybrat si svatebního fotografa je taktéž náročný úkol. Vybírejte proto srdcem :-)
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Patrik a Radka
Dobrý den,
rádi přijedeme.
Více informací a ukázku z svatby focené v okolí Třeboně najdete na našem webu.
Nabídku posíláme do SZ.
S pozdravem Iva a Luboš
@nelapav
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby. Ceníky a fotografie naleznete na mém webu. V případě zájmu či dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Děkuji, přeji hezký den.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
Dobrý den,
jsem sice z Brna, ale i tak si dovolím nabídnout své služby :-)
Více informací včetně ceníku naleznete na mém webu.
S přáním krásného dne,
Radim Spáčil
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý den,
váš termín mám volný a pokud vás mé fotky osloví, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Přeji hezký den
Markéta Peterková
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své profesionální služby. Též možnost domluvení profesionální vizážistky, fotokoutku a nebo kameramana.
Více informací i ukázek fotografií z celodenního focení naleznete na mých webových stránkách.
Přeji pěkný den
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode.
Prajem pekný deň.
Tomas
@nelapav
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
@nelapav Hezký večer,
ráda bych zachytila Váš svatební den :-) Do Třeboně to nemám vůbec daleko, maminka žije v Dolním Bukovsku :-) Pro více informací či fotografií prosím koukněte na můj profil zde nebo na mé fb stránce. Budu se těšit Hanzalová Photography
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
Dobrý den,
moc ráda nafotím Váš svatební den. Jsem z okolí, tedy doprava je na mě :D.
Prosím podívejte se na můj profil, nebo webové stránky. Jestli se Vám bude líbit styl mého focení.
Bude mi potěšením se s Vámi setkat.
Děkuji.
Příjemný den.
Mirka Oborníková