Už je to sice pěkných pár let zpátky, co jeden z nás v Benešově bydlel, ale i tak si tam velice rádi zajedeme svatbu nafotit, jezdíme kamkoliv, kde je o nás zájem. Druhou půlku června máme ještě volnou, tak se můžete podívat k nám na webovky, jestli se bude práce líbit;)
Jindřich a Pavla Nejedlí
Dobrý den,
daný termín mám volný a moc rád vám nafotím vaši svatbu. Ceník a portfolio naleznete na mých stránkách. Pokud se vám moje práce líbí, napište mi.
Dobrý den,
i já nabízím své služby zároveň s volným termínem. budu rád,když se podíváte na moji práci zde na profil nebo ještě lépe na web, kde najdete i ceník.
Mějte se hezky
Radim Hájek
Dobry den,
termín mám volný a Benešovsko velmi dobře znám, máme tam chatu. Budu rád pokud prohlédnete i mé portfolio a web, kde najdete veškeré informace.
hezký den
Tomas Wolf
@rublenka
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den,
i já se připojuji s nabídkou. Termín mám stále volný. Benešov mám kousek, fotím tam a jezdím okolo často.
Takže ani sejít se na předsvatební schůzce nebude problém ;-)
Koukněte ke mě na web, kde najdete odkaz na můj blog s průřezem svateb - stále přidávám galerie s letošních svateb či se podívejte sem na můj profil, kde si můžete přečíst i reference od nevěst.
Hezký den a šťastnou ruku při výběru. ZeZu
Dobry den,
take se pripojuji s volnym termin. Z Prahy rada dojedu, cestovne si do Benesova jakozto blizke lokace neuctuji. Mrknete na muj web nebo na ukazky me prace zde na profilu.
Hezky vecer,
Marie
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé)
Krásný den Mikuláš Křepelka