@ajelinka co se týče bydliště, tak to jedno je i není, jen jsem to upřesnila :-)
a co se týče www adresy, tak to jedno není.
Pokud něco, tak napiš u mě na profilu, ať to tady slečně nespamujeme, ju? :-)
Děkuji moc všem za všechny rady :) Máme na příští týden domluvenou schůzku s manželi Kulhánkovými, tak uvidíme co se z toho vyvrbí :) Jinak pan Szydlowski má moc pěkné fotky a byl to první fotograf kterého jsem oslovila, ale jeho ceny je bohužel nad naše finanční možnosti ;-(
Absolvovali jsme osobní schůzku s manželi Kulhánkovými, kteří nejenže dělají krásné fotky, ale jsou i moc sympatičtí a mají skvělý přístup ... takže nebylo nad čím váhat a 25.května budou fotit naši veselku 8-)
@luca.s@fotojarinkocz
Děkuji všem za nabídky, ale jak už jsem výše uvedla, pana fotografa už máme zamluveného, takže už není třeba. Každopádně moc děkuji!
@curandera Nevím, jestli se to celkem hodí, ale za sebe bych rád doporučil sám sebe. Podívejte se do mé galérie svatebních fotek a uvidíte. Většinu termínů v roce 2015 mám zatím volnou. Kontakt na pana Uhra stačí vygooglit, resp. posílám Vám interní poštu. Příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Pokud se Vám naše nabídka líbí kontaktujte nás - rádi se s Vámi sejdeme na nezávazné informační schůzce :-)
Kamila&Jan