Krásný večer, ráda Vám nabídnu naše foto služby. Jsme z Mladé Boleslavi, takže do Prahy to máme kousíček. Celodenní svatby fotíme vždy ve dvou fotografech. Předsvatební schůzka je samozřejmostí. Více ukázek naší práce naleznete v našem profilu. Budeme se těšit :-)
Dobrý den, také vám rádi nabídneme naše služby. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
termín mám volný a do Prahy fotit jezdím, takže není problém přijet i za Vámi. Pokud by se Vám moje práce líbila (více na FB a webu), ozvěte se! ;)
Filip
Pěkný den,
termín mám volný. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních balíčků. Pokud by se vám má práce líbila, tak stačí písnout.
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den @hanciii, informace mám na webových stránkách a nebo i zde v profilu. Průhonice znám :-) Pokud Vás zaujme můj styl, můžeme se domluvit. Hezký den. Pavel
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a například také automat na focení lidí s rychlým tiskem Fotobot.
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
ráda bych Vám na Váš velký den nabídla svoje fotografické služby. Jsem přímo z Prahy, průhonický park dobře znám, několikrát jsem tam už fotila. Více o mých svatebních balíčcích včetně ceníku naleznete na mém webu nebo na FB.
V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat. Budu se těšit!
S pozdravem Daniela - Foto pro Vás, vy jste pro mě při focení to nejdůležitější!
Dobrý den,
termín mám volný. Můžete se podívat na můj profil a web, jestli Vás moje práce zaujme. Mám tu v blogu jednu svatbu z Pruhonického zámku ;-).
Lukáš Urban
HLEDÁTE SVATEBNÍHO FOTOGRAFA? Nabízím fotografování svatebních obřadů v různých variantách po celé České republice. Veškeré ceny najdete v odkaze na webové stránky. Najdete mne také zde na facebooku pro případné dotazy.
Dobrý den, rád vám nabídnu své služby. Nabízím fotografování svateb po celé České republice. Veškeré informace a ukázky mé práce naleznete na webových stránkách.
@hanciii
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den,
Váš termín mám zatím neobsazen.
Nabízené služby, portfolio a orientační ceník naleznete na mém webu.
Pokud Vás má práce zaujme, budu rád, když mne zkontaktujete.
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
Dobrý den,
Vámi vybraný termín máme volný. Rádi bychom Vám tedy nabídli naše služby. Jsme fotografické studio z Prahy. Více informací si Vám dovoluji zaslat do soukromé zprávy.
Přeji příjemný den
AP Fotostudio
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman