Svatební fotograf na 6.8.2016 - Praha?

Dobrý den, poptávám svatebního fotografa na 6.8.2016. Obřad proběhne v Průhonickém parku, restaurace je také v Průhonicích. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný večer, ráda Vám nabídnu naše foto služby. Jsme z Mladé Boleslavi, takže do Prahy to máme kousíček. Celodenní svatby fotíme vždy ve dvou fotografech. Předsvatební schůzka je samozřejmostí. Více ukázek naší práce naleznete v našem profilu. Budeme se těšit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také vám rádi nabídneme naše služby. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a do Prahy fotit jezdím, takže není problém přijet i za Vámi. Pokud by se Vám moje práce líbila (více na FB a webu), ozvěte se! ;) Filip
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, termín mám volný. Klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních balíčků. Pokud by se vám má práce líbila, tak stačí písnout. Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @hanciii, informace mám na webových stránkách a nebo i zde v profilu. Průhonice znám :-) Pokud Vás zaujme můj styl, můžeme se domluvit. Hezký den. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a například také automat na focení lidí s rychlým tiskem Fotobot. Krásný den Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám na Váš velký den nabídla svoje fotografické služby. Jsem přímo z Prahy, průhonický park dobře znám, několikrát jsem tam už fotila. Více o mých svatebních balíčcích včetně ceníku naleznete na mém webu nebo na FB. V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat. Budu se těšit! S pozdravem Daniela - Foto pro Vás, vy jste pro mě při focení to nejdůležitější!
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, Váš svatební termín mám zatím ještě volný. Pokud se Vám má práce bude líbit, ozvěte se :) Pěkný večer, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Můžete se podívat na můj profil a web, jestli Vás moje práce zaujme. Mám tu v blogu jednu svatbu z Pruhonického zámku ;-). Lukáš Urban
Odpovědět
Profilova fotka
HLEDÁTE SVATEBNÍHO FOTOGRAFA? Nabízím fotografování svatebních obřadů v různých variantách po celé České republice. Veškeré ceny najdete v odkaze na webové stránky. Najdete mne také zde na facebooku pro případné dotazy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím Vám své služby. Podívejte se i do galerie na mém webu a v případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem Vám k dispozici :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, rád vám nabídnu své služby. Nabízím fotografování svateb po celé České republice. Veškeré informace a ukázky mé práce naleznete na webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanciii Dobrý večer, jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám zatím neobsazen. Nabízené služby, portfolio a orientační ceník naleznete na mém webu. Pokud Vás má práce zaujme, budu rád, když mne zkontaktujete. Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, také mám Váš termín zatím volný ;) Vratislav Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na webových stránkách. Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu. S přáním hezkého dne Marián Sopoliga
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám volno a ráda posloužím...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vámi vybraný termín máme volný. Rádi bychom Vám tedy nabídli naše služby. Jsme fotografické studio z Prahy. Více informací si Vám dovoluji zaslat do soukromé zprávy. Přeji příjemný den AP Fotostudio
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nacházím přístup ke každému člověku a zvýrazňují přírodní krásu. Pokud by Vás práce zaujala, napište spet.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout volný termín a ukázku svatebních fotografií na mém webu. S pozdravem M.V.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, poptávaný termín mám prozatím volný. S pozdravem Petra Jansová - svatební fotografka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?