Ahojky lidi, můžete mi prosím doporučit svatebního fotografa z Děčína nebo okolí? Sháníme na 24.6.
Většina má již obsazeno v tento termín.
Předem děkuji
Mary :-)
Dobrý den,
já se ráda připojuji s nabídkou. Termín mám zatím volný. Koukněte se třeba na můj profil tady na beremese.cz, kde mám i reference či na můj web. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat pro více info.
Hezký den, ZeZu
Dobrý den, Váš termín mám volný. Budu velmi rád pokud navštívíte mé svatební portfolio - odkaz na web je hned pod vloženou fotografií.
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Pěkný den,
dovolím si vás pozvat k návštěvě mého portfolia na stránkách zde pod tímto příspěvkem. Tento termín mám zatím neobsazený. Pokud by Vás a nastávajícího můj styl oslovil, dohodneme si nezávaznou schůzku a vše probereme.
Díky za Váš čas a možná brzy na viděnou
Mikuláš Křepelka
Krásný večer, moc ráda Vám nabídnu naše fotografické služby. Jsme dvě fotografky z Mladé Boleslavi. Do Děčína nemáme problém dojet. Mrkněte na náš fb nebo na naše stránky. Budeme se těšit. :-)
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman