Dobrý den, moc ráda nafotím vaši významnou životní událost. Mé portfolio naleznete na FB stránce Portréty, svatby...viz níže a na mém profilu. V případě zájmu prosím se ozvěte co nejdříve, abychom projednali detaily a popřípadě se sešli osobně. Lenka Hoffmannová
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách (dole pod příspěvkem).
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Zdravím Vás,
také se hlásím s volným termínem. Díky za nakouknutí do mého profilu zde na beremku, kde najdete i reference od nevěst či můžete nakouknout na můj web, kde najdete případně i ceník.
Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte se ozvat.
Mějte se prima, ZeZu
Dobrý den, také se přidávám ke kolegům se svou nabídkou.:)
Termín je stále volný a budu rád, když navštívíte můj web, kde naleznete více fotografií a i další podrobnosti k jednotlivým svatebním balíčkům.
S pozdravem Márty
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení emoticon
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti emoticon
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomáš
Dobrý den,
tento termín mám volný a rád Vaši svatbu nafotím. Ukázky mé práce i další informace včetně ceníku naleznete na mých webových stránkách.
S pozdravem
Martin Hnátek
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
@marketa928
Dobrý den Markéto, Váš termín mám volný a rád budu Vašim svatebním fotografem. Prosím, až budete mít chvilku, navštivte můj zdejší profil, kde kromě ukázek mé tvorby, naleznete i další důležité informace. S pozdravem, Ján Senčák
Krásný den Markéto,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš