Svatební fotograf, Krnov, 25.4.2020

Dobrý den, hledám svatebního fotografa na 25.4.2020 v Krnově. Rádi bychom někoho, kdo nám nafotí pouze obřad, následné skupinové focení a aranžované fotky novomanželů. Co se týče upravených fotek, bohatě si vystačíme s počtem 100 i méně :) Nechceme tedy půldenní focení. Jelikož se jedná o sobotu, kdy většina fotografů dává logicky přednost půldennímu focení, máme trochu problém někoho sehnat. Prosím o nějaké doporučení. Moc děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách. S pozdravem a velkou gratulací David Lidmila
Odpovědět
Většina fotografů dává přednost delšímu focení proto, že málokdo z nás je model, zvyklý se fotit, a pokud fotograf nastoupí do rozjetého vlaku až u obřadu, nemá moc šancí vás uvolnit a vy nemáte šanci si na něj zvyknout. No a pak také proto, že délka sezóny je omezena ☺️
Odpovědět
Profilova fotka
@liljane Dobrý den, jsem fotograf a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. V příloze posílám ukázku mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊
Odpovědět
@kasingr Já všechny důvody chápu a zcela jistě mají své opodstatnění :) přes to si fotografa přejeme jen tak, jak jsem popsala, tak věřím, že někoho najdeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Také se připojím s naším nabídkou emoticon Ceny svatebních balíčků a ukázky naší patnáctileté práce najdete na našem webu, nebo facebooku emoticon Klidné zařizování!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?