Najde se nějaký šikovný fotograf nebo fotografka na svatbu 18.5.2019 okolí Ústí nad Orlicí? Přesné místo ještě není...cca 70 hostů už víme a chceme na celý den...moc děkuji za nabídky, poprosím pouze profesionály...děkuji Hanka
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení :-)
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti :-)
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
@hancamala23 Milá nevěsto, rád zachytím okamžiky Vašeho velkého dne. Před pár dny jsem fotil svatbu v penzionu Mítkov, mohu jen doporučit, moc krásné místo. Jarda Jelínek
@hancamala23 Dobrý den Hanko, Váš termín mám volný a do Ústí nad Orlicí kousek. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více fotografií a informací naleznete na mém webu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den, milá nevěsto,
kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;)
Více info si Vám dovolím zaslat do sz.
Přeji hezký zbytek dne
S pozdravem
Vráťa Jenšík
Dobrý den,
Váš termín mám zatím také volný. Všechny potřebné informace naleznete na mých stránkách nebo mi přímo napište. 🙂 Budu se těšit na případné setkání.
S pozdravem
Gabriela Ksandrová
Dobrý den, tento termín mám ještě volný. Velmi rád za Vámi přijedu a nafotím Váš výjimečný den. Více ukázek mé práce najdete na mém profilu a webových stránkách.
@hancamala23
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Cena za celodenné fotenie je iba 8 tis Kč. Budem veľmi rád, keď si ma vyberiete. Viac info a fotiek na mojom profile.
Prajem vám pekný deň.
Tomas