Dobrý den,
sháním šikovného fotografa na svatbu 6.8.2016 v obci Matějovec v jižních Čechách. Chceme záznam celého dne od příprav až po večerní zábavu (hlavně zachytit atmosféru, nechceme pózovat víc než je nutné ;-) ).
Maximální cena i s dopravou by měla být do 12 000Kč. Děkuji za Vaše nabídky.
Pěkný den,
termín mám ještě volný a cenově se i s dopravou vlezu úplně v pohodě :) klidně se koukněte na můj web, který je uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
@janacom Přeji hezký večer! :-) Rádi Vám nabídneme fotografické služby Renard Production. Jsme profesionálním týmem mladých lidí se zájmem a vzděláním v oblasti audiovizuální tvorby. Nabízíme celodenní svatební fotografování od ranních příprav až po závěrečnou afterparty a hodiny práce v případě tohoto balíčku příliš nepočítáme.
Termín máme ještě volný a do interní zprávy tak zasíláme kompletní nabídku včetně ceny. :-)
Dobré ráno.
Rád bych Vám i já nabídl mé služby. Termín je prozatím volný a proto neváhejte a zkoukněte mé stránky, kde najdete všechny potřebné informace. Do ceny se vlezeme a tak jen zbývá, abych Vám seděl i po stránce mé tvorby.
Přeji hezký den.
Lukáš.
Dobrý den
termín máme zatím volný,
budu rád, když se podíváte na moji práci zde na profil nebo na webu, kde najdete i ceník.
jsme z Českých Budějovic
přeji krásný den
Pěkný den,
ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky s portfoliem i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé)
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den, i já bych Vám ráda nabídla své služby. Mou předností je nanarušování obřadu a nevyumělkované fotografie.
BUdu ráda, navštívíte-li můj profil a web, kde naleznete i ceník. Přeji šťastnou ruku při volbě fotografa :)
Hezký den,
termín Vaší svatby máme zatím volný, proto bychom Vám rády nabídly naše fotografické služby.
Jsme dvě fotografky z jižních Čech. Informace o cenách a službách zasíláme v soukromé zprávě.
Více fotografií najdete na našich stránkách.
Budeme se těšit na možnou spolupráci.
FOTOFACE
Bára & Nela
@janacom@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek