Svatební fotograf/ka 16.7.2016 Sedlčany

Dobrý den, máte typ na dobrého fotografa za rozumné ceny z okolí Sedlčan? Díky za info/nabídky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, červencové termíny mám ještě volné a můžu být k dispozici. Pokud by vás má tvorba zaujala, tak stačí písnout. Budu se těšit Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @matyska1, můžete se podívat i na mojí prezentaci na webu. Pokud se vám práce a styl bude líbit, můžeme se domluvit jak dál. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
@matyska1 Co třeba já? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@matyska1 Dobry den, zatim mame volno, jsme dva a jezdime kamkoliv, kde je o nas zajem. Jindrich a Pavla Nejedli
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, zasilam Vam interni postu :). S pozdravem za KK FOTO, Klara
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i my máme zatím termín volný. Pokud by se Vám naše práce líbila (více na FB a webu), ozvěte se ;) Filip a Linda
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín mám volný. Prosím, podívejte se i na mou práci a nabídku. Vše najdete na webu. Lukáš
Odpovědět
Ahoj. Já budu mít tuhle fotografku z Příbrami http://www.kristinafotografka.cz/. Pokud plánuješ větší svatbu, tak můžeš zkusit tady http://www.radekfoucek.cz/svatebni-fo... . Ten je přímo ze Sedlčan, na toho je samá chvála, ale já osobně jelikož plánuji malou svatbu, bych si fotografa, který začíná s cenou na 10.000,-nevybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Stránky s portfoliem i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) Krásný den Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, Váš svatební termín mám zatím ještě volný, proto bych Vám rád nabídl své fotoslužby...pokud se Vám má práce bude líbit, ozvěte se :) Hezký den, Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já bych Vám ráda nabídla své služby. Mou předností je nanarušování obřadu a nevyumělkované fotografie. BUdu ráda, navštívíte-li můj profil a web, kde naleznete i ceník. Přeji šťastnou ruku při volbě fotografa :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, také si dovolím nabídnou své služby, Váš termín mám ještě volný ;) Přeji hezký večer Vratislav Jenšík
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, rádi nabídneme naše služby, pokud máte zájem, kontaktujte nás prosím. Děkujeme AP FOTOSTUDIO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím Vám své služby. Podívejte se i do galerie na mém webu a v případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@matyska1 Dobrý večer, jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách. S pozdravem Marián Sopoliga
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, z okolí Sedlčas sice nejsem, ale nevnímám to jako překážku :-), není nic jednoduššího než se domluvit na všem podle vašich představ...je to Váš den. Pro lepší představu o mé práci navštivte můj web :-). Pokud vás s partnerem mé fotografie zaujmou velice rád váš společný krok zdokumentuji. Bude mi ctí... Budu se těšit na případné setkání. S přáním pěkného večera. Standa Matouš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?