Zdravím.
Hledám fotografa z Českolipska a okolí, který by nám nafotil svatbu. Nepotřebujeme celý den, ale cca 3 4 hodinky...během obřadu po obřadu a na začátek hostiny. Napište mi prosím zprávu i s cenovou nabídkou. Jednalo by se o 5. září 2020.
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení.
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti emoticon
S pozdravem a hezký den
Tomášek
@martisvob
Dobrý den, rád přijedu, z Prahy to nemám daleko.
Více posílám do Vaší soukromé pošty.
Více informací najdete na webových stránkách pod tímto příspěvkem.
Patrik Schöber
@martisvob
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Portfolio a přibližný ceník naleznete na mém webu, pro případ, že by jste chtěla více informací, se na mne neváhejte obrátit.
Přeji krásný den!
Simona
Krásný den,
Českolipsko je překrásné a rád nabídnu své služby. Cenově očekávejte něco mezi 13 a 18 000 Kč podle přesnější domluvy. Kdyby má nabídka zaujala, ozvěte se :-).
Zdraví
Jakub Štěpán
Pěkný den,
dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat.
Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Vámi zvolený termín mám ještě volný a velmi rád vám udělám zachytím všechny neopakovatelné okamžiky vašeho velkého dne.
Vše potřebné naleznete na mých stránkách popřípadě na mém fb profilu.
@martisvob
Dobrý den slečno,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí