Dobrý den, termín máme zatím volný. Více informací najdete na webových stránkách. Hodnocení máme na facebooku. Pokud budete mít dotazy, ráda Vám poradím. Přeji krásný den, Lenka Smrčková
@marketa928
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den. V uvedený termín máme zatím volno.
Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod fotkami) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Krásný den Markéto,
rádi bychom Vaši svatbu nafotili a termín máme ještě volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který vás přesně vystihuje a budeme moc rádi, když se ozvete. :-)
Těšíme se na vaši odpověď
Monika & Tomáš
@marketa928
Dobrý den Markéto, Váš termín mám prozatím volný a rád nafotografuji Váš svatební den. Více info, vč. ukázek mé práce naleznete na mém profilu popř. webových stránkách. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám mé fotografie zalíbí, ráda Vám budu k dispozici :)
Veškeré info najdete na mých stránkách (viz níže v příspěvku).
@marketa928
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Focení svateb je naší vášní, proto i z Vašeho svatebního dne uděláme ten nejkrásnější den ve Vašem životě. Máme mnoholeté zkušenosti, praxi a především chuť nabídnout Vám to nejlepší. Vyberte si z námi nabízených balíčků na AZ-fotosluzby.eu, který Vám nejvíce sedne, nebo si prostřednictvím balíčku Individual podle Vašeho rozpočtu nastavte přesně takové služby, které Vám budou nejvíce vyhovovat.
Zachytíme to nejkrásnější a vytvoříme vzpomínky na celý život!
Dobrý den, ráda i já nabídnu své fotografické služby. Pokud by Vás má práce zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na případné setkání. Michaela Kejdušová :)
Dobrý den,
v termínu Vaší svatby máme volno a rádi Vám svatbu nafotíme.
Pokud Vás naše práce zaujme kontatujte nás prosím pro bližší informace.
Hezký den,
Veronika a Martin
.