Dobrý den,
záleží co vše chcete nafotit, jak dlouho by s Vámi měl fotograf být. Pokud by se Vám má práce líbila a balíčky by zaujaly, určitě jsem Vám k dispozici. Fotky a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji Vám příjemný výběr fotografa.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den,
Termín červen 2019 mám volný.
Bude mi potěšením nafotit Vaší svatbu.
Prosím podívejte se na můj profil, nebo webové stránky, jestli se Vám bude líbit styl mého focení.
Nabízím Vám vstřícné ceny.
Děkuji.
Příjemný den
Mirka Oborníková
Dobrý den,
velice ráda nafotím Vaši svatbu. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací a fotografií navštivte můj web :) Budu ráda, když se ozvete.
Mějte se krásně,
Katka Skupieňová
Dobrý den, svatba bude pravděpodobne u Adrspašského jezírka
A chtěli bychom zachytit přípravy nevěsty a ženicha, obřad, skupinové foto, samotné focení nevěsty a ženicha ve skalách, krájení dortu, první tanec a také další foceni v přírodě. Hostina bude v Janovičkách u Broumova. Děkuji
@dancabu
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
v den vaší svatby mám stále volno, bude mi potěšením ho s vámi strávit. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte. Prohlédněte si ukázky mé práce na mém webu.
Budu se těšit na případné shledání.
S pozdravem,
Martina
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své fotografické služby.
Jsem profesionální fotografka z Prahy, s klienty mám přátelský vztah a fotografování je nejen moje práce, ale i vášeň.
Pokud by Vás zajímalo mé portfolio, mrkněte na mou webovou stránku.
Přeji krásný den a hodně štěstí ve výběru.
Simona
Krásný den,
Váš termín mám ještě volný. S radostí a láskou zachytím vzpomínky a emoce vašeho nejkrásnějšího dne! Co se týče ceny, nabízím i balíčky cenově do 10.000,-. Podívejte se na mé stránky a pokud se Vám má práce zalíbí, neváhejte mě kontaktovat, moc ráda odpovím na všechny Vaše otázky.
Přeji krásný den!