Svatební fotograf, Brno, 5.10.2019

Dobrý den, sháním svatebního fotografa/fku na termín 5.10. Brno. Nejlépe "amaterský nadšenec, který miluje focení a už nějakou svatbu fotil, za slušný penízek. Předem děkuji za Vaše typy a reakce:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Dobrý den, termín mám volný a pokud hledáte rozumnou cenu, možná bych se do Vaší finanční představy vlezl. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Také Vám svatbu rád nafotím. Jsem na zastižení na tel 734 338 284. Hezký den, Martin
Odpovědět
Profilova fotka
@anetamu Dobrý den, termín mám volný a svatbu moc ráda nafotím! :-) Více informací zasílám v soukromé zprávě. Pěkný den Gabriela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, daný termín mám volný a v případě zájmu Vám svatbu velmi ráda nafotím. Bližší informace a ceník zasílám v soukromé zprávě. S přátelským pozdravem Michaela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, pokud Vas zaujme me portfolio, rad se s Vami domluvim na spolupraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte na fotky na mém webu a pokud se Vám zalíbí domluvíme se na podrobnostech. Rád za vámi do Brna přijedu S pozdravem Honza Vodička
Odpovědět
Profilova fotka
Bude mi potěšením zdokumentovat Váš svatební den. S pozdravem Petra Jansová fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
@anetamu Dobrý den, Tento termín mám volný a rád budu součástí Vašeho dne a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. Na webových stránkách naleznete ukázku mé práce. Budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Pro více informací mě neváhejte mě kontaktovat 😊 S pozdravem Michal Janda
Odpovědět
Profilova fotka
@anetamu Dobrý den slečno, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda Vám nabídnu své služby k dispozici:)
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?