Zdravím všechny nevěsty! :-)
Doporučíte, prosím, svatebního fotografa z Blanska a okolí?
Zkoušela jsem jich pár poptat a zatím mám smůlu, většinou už jsou zabraní :-(
Za každé doporučení budu vděčná!
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den,
jsem fotograf z Mladé Boleslavi. Pokud Vás zaujme moje tvorba, moc rád nafotím Váš svatební den.
Termín mám prozatím volný.
Více informací a kompletní ceník naleznete na mých stránkách.
Bude mi ctí zachytit Váš svatební příběh 🖤
. . .
Dobrý večer, sice se ptáte nevěst, ale zkusím Vám nabídnout svoje služby. Termín mám volný, Blansko nedaleko a tak když se Vám budou moje fotky a cena líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv.
Dobrý den, termín mám stále volný. Pokud Vás osloví moje ukázka, ráda nafotím Váš svatební den. Veškeré informace naleznete na mém webu.
S pozdravem,
Marcela :)
@pidizviik Přeji prima den, my máme termín volný a moc rádi přijedeme. :-) Fotíme od ranních příprav až do oslavy, konkrétní hodiny práce nepočítáme a do 3 týdnů dodáváme minimálně 300 upravených fotek. Víc detailů posílám do zprávy. :-) - Pavlína
Dobrý den,
sezona 2020 je otevřená a rezervace na příští rok jsou v plném proudu a termíny se plní.
Rád se nafocení vaší svatby ujmu a přijedu, ikdyž nejsem z okolí.
Odkaz na mé webové stránky naleznete dole pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí.
Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ.
S pozdravem Honza Vodička
Přeji krásný večer,
sice jsem z Prahy, ale mnoho času pobývám v Hodoníně a tento termín tam nejen budu, ale mám i volno. Mrkněte i ke mně ;)
S pozdravem
Veronika
Dobry den,
pokud Vas zaujme me portfolio, rad se s Vami domluvim na spolupraci.
Mohu doporucit i kolegu kameramana, se kterym jsme sehrana dvojka.
Hezky den :-)
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
Váš svatební termín mám zatím volný, proto bych Vám rád nabídl své foto-služby. Pokud Vás má práce osloví, rád Vám budu k dispozici.
Děkuji, hezký den
Robin
Osobně doporučuji fotografa, kterého jsme měli my (můžete mrknout na pár fotek v albu, případně zodpovím i dotazy apod.) - Jan "Obrjen" Vašulín. Byli jsme fakt nadšení :-)
Dobrý večer, ahoj,
moc rádi se Vás ve Váš den ujmeme, obzvlášť jestli máte obřad v kostele ve Křtinách, to je moje srdcová záležitost. :-) Podrobnosti a ceník najdete na našich stránkách.
Srdečně
Alice Hekrdlová
Dobrý den, i já přicházím se svou nabídkou. Mám stanoviště v Uh.Hradišti a ve Křtinách, takže do Blanska je to vlastně kousek. Pokud se Vám budou moje fotky líbit, můžeme se domluvit. Veškeré info na mém webu.
@pidizviik Dobrý den slečno,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den,
Váš termín mám volný. V případě zájmu mrkněte na můj profil zde na stránkách a nebo na webovky na něm uvedené. Není problém zajistit i ostatní služby, jako např. vizážistku, kameramana či dron. Není problém se domluvit. Hezký den.
S pozdravem, Simona
@pidizviik
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
fotograf Martin Máslo