Dobrý den :-)
hledáme šikovného svatebního fotografa/fotografku na naši svatbu, která se bude konat 8.8. 2020 kousíček od Černé Hory.
Děkujeme moc za případné nabídky a doporučení :-)
@alexx33 Dobrý den,
moc rádi přijedeme, pokud máte svatbu U Tří volů, tak tam to dobře známe. :-) Podrobnosti posílám v soukromé zprávě.
Mějte se pěkně,
Alice Hekrdlová
Dobry den,
pokud Vas zaujme me portfolio, rad se s Vami domluvim na spolupraci.
Mohu doporucit i kolegu kameramana, se kterym jsme sehrana dvojka.
Hezky den :-)
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Dobrý den,
Váš termín mám volný. V případě zájmu mrkněte na můj profil zde na stránkách a nebo na webovky na něm uvedené. Není problém zajistit i ostatní služby, jako např. vizážistku, kameramana či dron. Není problém se domluvit. Hezký den.
S pozdravem, Simona
Dobrý den, termín mám volný a pokud se Vám bude moje práce a cena líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. Více informací zasílám do zpráv a přeji hezký večer.
@alexx33
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
fotograf Martin Máslo
Dobrý den,
sezona 2020 je otevřená a rezervace na příští rok již přijímám a termíny se plní.
Odkaz na mé webové stránky naleznete dole pod vloženou fotografií, budu rád za jejich shlédnutí.
Pro podrobnosti ke svatebnímu focení mne prosím kontaktujte přes www stránky nebo tady v SZ.
S pozdravem Honza Vodička