Svatební fotograf a kameraman, 21.9.2019, Strakonice

Ahoj, sháníme svatebního fotografa a kameramana. Ideálně kdyby měl působiště v Jižních Čechách, kvůli předsvatební schůzce. Děkuji za nabídky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :) Krásný den, Katka Skupieňová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, váš termín mám volný a pokud vás má práce zaujme, ráda přijedu. V jižních Čechách mám chalupu, takže schůzka by nebyla problém. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, take se hlasim s volnym terminem. Primo z jiznich cech neni, ale sem tam jezdim do okoli klatov, tak by to nemusel byt problem:) Kdyztak kouknete na stranky a v pripade, ze by Vas muj styl zaujal, dejte vedet:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici, na Strakonicko jezdím pravidelně, mám tam zázemí.. Pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi vyfotíme a natočíme :) Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín máme s kamaramanem stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky a videa, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den a gratuluju! moc rád budu fotit Vaši svatbu. Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu. Zároveň jsem si dovolil poslat Vám konkrétnější nabídku do interní pošty. Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh. Zdravím a ješte jednou gratuluju. Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky a videa, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek a videí ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí .................................................................... web: www.originalfoto.cz mail: info@originalfoto.cz ....................................................................
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?