Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Moji práci a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji příjemný výběr fotografa.
S pozdravem Lukáš
Dobrý večer Terezo, pro představu připojuji pár fotografií a kdyby to bylo to pravé, do Prahy to mám co by kamenem .... :-) a rád dorazím.
Standa Matouš
Dobrý den,
ráda zachytím okamžiky Vašeho šťastného dne.
Nabízím 20% slevu na celodenní focení. Fotíme s asistentkou.
V případě zájmu a jakýchkoliv dotazů mě kontaktujte do zprávy.
Děkuji a krásný den Martina
Dobrý den,
poptávaný termín máme zatím neobsazený. Na našem webu máme cenovou nabídku na rok 2018 (na termín v letošním roce se můžeme dohodnout podle Vašich konkrétních požadavků). Nabízíme např. ručně vyráběné fotoknihy a spolupracujeme s vlastní kadeřnicí a floristkou. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Michal Kroupa, KKFOTO
Dobrý den,
pokud stále hledáte, tak nabízím své fotoslužby. Jsem fotografka z Vysočiny, ale s cestováním nemám problém. :-)
Pokud byste měla zájem, koukněte na moji aktuální tvorbu na fb, a pro nezávaznou rezervaci a ceník si můžete napsat na webu.
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 5000 Kč za celodenné fotenie. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile.
Prajem pekný deň.
tomas