Začínám být lehce zoufalá... :( Lze najít dobrého gotografa/ku, který nebude chtít za půl dne (od příprav po focení po obřadu) 12000,-??
Lokalita: Přípravy-Řečany nad Labem, obřad- zámek Kačina, takže s rozumným dojezdem ;)
Děkuji za nabídky!!
@michalinka11 Hezký den, my Vás máme jen kousek a naše ceny jsou, myslím, vcelku přijatelné...taková střední třída. :-) Do interní zprávy si dovoluji zaslat konkrétní nabídku a každopádně přeji pohodové přípravy svatby, držím palce, abyste našli ty nejlepší dodavatele. :-)
Dobrý den,
váš termín máme ještě pořád volný :) budeme moc rádi, když mrknete na naše webové stránky. Najdete na nich ukázku svatebního fotografování, ceníky a široký výběr svatebních balíčků :)
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat ke mně na stránky. Třeba Vás styl i ceník zaujmou. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2lidé)
Mějte se krásně Mikuláš Křepelka
Dobrý den.
Dovoluji si nabídnout své služby. Budu rád, když se na mou práci podíváte na mém profilu, případně na mém webu, kde je k dispozici i kompletní ceník.
Budu se případně těšit a pěkný den.
Vojtěch Pavelčík
Dobrý den,
v tento termín mám zatím volno. Do Řečan nad Labem to pro mě není daleko. Budu rád, když navštívíte mé stránky a můj profil. Rád Pokud Vás má tvorba zaujme napište mi. Rád Vám odpovím na Vaše otázky. Nabídnu Vám zajímavou cenovou nabídku. Vojta :-)
Dobrý den, myslím, že se někdo určitě dříve nebo později najde :o). Fotografů je hodně. Jinak, jsem z Ostravy, ale není problém dojet, jezdívám za svatbama i do Prahy. Do zprávy Vám zašlu ceník. Posílám sem 1 foto z příprav, 1 inscenovaný portrét a jednu z obřadu :o)
Dobrý den. V uvedený termín mám volno a svatbu vám mohu nafotit i zhotovit fotky a fotoknihy. Další fotky najdete v galerii.Hezký den přeji. Zdeněk Morávek
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
My máme dojednanou super fotografku. Nádherně fotí, tak zkuste napsat jí. Je to Renata Jandová a je z Pardubic. Mám je dobrou zkušenost. Je opravdu strašně šikovná.
Dobrý den, váš termín svatebního dne máme volný, pokud se vám naše tvorba bude líbit, rádi váš den "D" zdokumentujeme. Působíme v Mladé Boleslavi a v České Lípě. Ceník na webu. Přejeme krásné dny Lenka a Radek Baštovi